Λυκογιάννης: «Ο Ολυμπιακός τιμώρησε κάθε λάθος μας»

Λυκογιάννης: «Ο Ολυμπιακός τιμώρησε κάθε λάθος μας»

Ο Άρης Λυκογιάννης μίλησε για την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό.

Ο ΠΑΟΚ δεν τα κατάφερε απέναντι στον Ολυμπιακό και ηττήθηκε στη Θεσσαλονίκη, με τον Δικέφαλο να μην μπορεί να ακολουθήσει την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Ο Άρης Λυκογιάννης μίλησε για το ματς, τονίζοντας πως οι «ερυθρόλευκοι» τιμώρησαν κάθε λάθος των παικτών του, ενώ διαβεβαίωσε πως ο Ράιλι θα είναι έτοιμος να βοηθήσει στον αγώνα με τη Μάλαγα.

Oι δηλώσεις που έκανε ο Άρης Λυκογιάννης:

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη δίκαιη νίκη του και να ευχαριστήσουμε τον κόσμο για την ατμόσφαιρα που δημιούργησε. Η παρουσία τους είναι πολύ σημαντική για εμάς. Το καλό μας ξεκίνημα στα πρώτα 5 λεπτά σε άμυνα και επίθεση δεν συνεχίστηκε γιατί η προσέγγιση μας στη συνέχεια πήγε περισσότερο επιθετικά και λιγότερο αμυντικά.

Για να είσαι όσο το δυνατόν πιο κοντά στο σκορ κόντρα σε μια ομάδα Ευρωλίγκας πρέπει να είσαι σκληρός στην άμυνα, με τον Ολυμπιακό να τιμωρεί το κάθε μας λάθος. Μόνο στο τελευταίο δεκάλεπτο κρατήσαμε κάπως χαμηλά τον αντίπαλο. Όταν δέχεσαι πάνω από 20 πόντους στα υπόλοιπα απέναντι σε τέτοια ομάδα δεν έχεις τύχη.

Τώρα θα προετοιμαστούμε για ακόμη ένα δύσκολο ματς με τη Μάλαγα που είναι υψηλού επιπέδου.

Ο Ράιλι την Τρίτη θα είναι 100%, ήταν έτοιμος και για σήμερα αλλά επιλέξαμε να του δώσουμε μια μέρα ακόμη ξεκούραση, γιατί δεν ήταν σε θέση να παίξει με ενεργά δυο ματς μεγάλης έντασης με Ολυμπιακό και Μάλαγα, χάνοντας πολλές προπονήσεις.

Δεν θέλαμε να ρισκάρουμε. Αν δεν παίζαμε μεθαύριο θα έπαιρνε χρόνο συμμετοχής. Έγινε σωστή διαχείριση με τον Ράιλι, γιατί δεν έπαθε υποτροπή στον τραυματισμό που είχε, αποκόμισε έναν άλλον στο ματς με τον Προμηθέα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ