Μπαρτζώκας: «Γι’ αυτό δεν έπαιξαν στο Β’ ημίχρονο, Γουόκαπ και ΜακΚίσικ»

Μπαρτζώκας: «Γι’ αυτό δεν έπαιξαν στο Β’ ημίχρονο, Γουόκαπ και ΜακΚίσικ»

Ο Τόμας Γουόκαπ και ο Σακίλ ΜακΚίσκ δεν αγωνίστηκαν στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να εξηγεί στις δηλώσεις του το γιατί.

Ο Ολυμπιακός πήρε ακόμα μία εύκολη και επιβλητική νίκη στην Basket League, επικρατώντας του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη με 88-68. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά το φινάλε της αναμέτρησης ανέλυσε την εικόνα του παιχνιδιού, μίλησε με καλά λόγια για την ατμόσφαιρα στο «Παλατάκι» και αποκάλυψε τον λόγο που δεν χρησιμοποίησε τους Τόμας Γουόκαπ και Σακίλ ΜακΚίσικ στο δεύτερο ημίχρονο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:

Διαβάστε επίσης: Επίσημο: Στον Ολυμπιακό ο Ροντινέι

«Θα ήθελα να χαιρετήσω την πολύ θερμή ατμόσφαιρα που είχε σήμερα το γήπεδο. Ήταν σχεδόν γεμάτο. Είχα χρόνια αν το δω και ανεξάρτητα από την πίεση που ασκείται στον αντίπαλο, το ελληνικό μπάσκετ χρειάζεται κάτι τέτοιο. Εμείς ήμασταν σοβαροί τηρουμένων των αναλογιών για πάνω από τριάντα λεπτά. Ελέγξαμε το παιχνίδι και πήγε πάνω από τους τριάντα πόντους. Στο τέλος σταματήσαμε να παίζουμε, αλλά νομίζω πως ήταν δικαιολογημένο.

Έχουμε κάποια θέματα λόγω του σκληρού μας προγράμματος, έχουμε Τρίτη – Πέμπτη αγωνιστική και απαιτητικά παιχνίδια. Μέσα στο σημερινό παιχνίδι αντιμετωπίσαμε προβλήματα και δεν μπόρεσαν να συνεχίζουν οι Γουόκαπ και ΜακΚίσικ. Οπότε με αυτά τα δεδομένα είμαι πολύ ευχαριστημένος που κερδίσαμε. Δεν είναι ποτέ εύκολο να παίζεις εδώ και ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλύτερος από τα προηγούμενα χρόνια. Για αυτό το λόγο εκτιμώ πραγματικά τη νίκη. Καλή τύχη και καλή συνέχεια στον ΠΑΟΚ.

Ο Κάναν είναι παίκτης με επίπεδο, το θέμα γι’ αυτούς τους παίκτες είναι να μένουν στο παρκέ και να κάνουν κάποια πράγματα που είναι απαραίτητα για την ομάδα. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, τουλάχιστον στις τάξεις της ομάδας μας, όλοι έχουμε εμπιστοσύνη σε όλους και ο ένας εμπιστεύεται τον άλλον. Αν παίζουν αρκετά θα έχουν σίγουρα νούμερα.

Ο Γουόκαπ είχε ένα σφίξιμο πριν το ματς και ήταν αμφίβολο το αν θα παίξει. Τελικά έπαιξε το πρώτο δεκάλεπτο αλλά έσφιξε περισσότερο η μέση του. Δεν νομίζω πως είναι κάτι σοβαρό εν όψει της αναμέτρησης της Τρίτης, όμως, έπρεπε να μείνει προληπτικά έξω. Σφίξιμο στον προσαγωγό ένιωσε ο ΜακΚίσικ, ο οποίος προληπτικά έμεινε έξω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ