Μοναδικός απόντας ο Αθηναίου από τον Άρη

Μοναδικός απόντας ο Αθηναίου από τον Άρη

Την προετοιμασία του συνέχισε ο Άρης, πραγματοποιώντας μια προπόνηση το απόγευμα της Πέμπτης (19/04), με τον Βαγγέλη Αγγέλου να μην έχει στη διάθεσή του τον Γιάννη Αθηναίου.

Μπορεί το προσεχές Σαββατοκύριακο (21-22/04) να μην έχουμε αγωνιστικές υποχρεώσεις στην Stoiximan.gr Basket League, ωστόσο ο Άρης δεν σταματά την προετοιμασία του εν όψει της τελικής ευθείας του πρωταθλήματος.

Όπως αναφέρει και η επίσημη ενημέρωση της ΚΑΕ, οι Θεσσαλονικείς πραγματοποίησαν μια απογευματινή προπόνηση, από την οποία απείχε ο Γιάννης Αθηναίου.

Αναλυτικά:
«Με μια απογευματινή προπόνηση που διήρκεσε τρεις ώρες, ο Άρης συνέχισε σήμερα (19/04) την προετοιμασία του στο διάστημα αυτό της διακοπής του πρωταθλήματος.

Με εξαίρεση τον Γιάννη Αθηναίου που συνεχίζει τις θεραπείες προκειμένου να εμφανιστεί έτοιμος στην επανέναρξη της Basket League, οι υπόλοιποι παίκτες ήταν στη διάθεση του Βαγγέλη Αγγέλου.

Η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει το Σάββατο (21/04, 17:00) τον Γυμναστικό Λάρισας Φάρο, σε φιλικό παιχνίδι που θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών στο «Nick Galis Hall».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ