Λαρεντζάκης: «Θέλουμε να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια»

Λαρεντζάκης: «Θέλουμε να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια»

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης του Ολυμπιακού κόντρα στον Άρη και σχολίασε την εμφάνιση των «ερυθρόλευκων» και τη νοοτροπία που πρέπει να έχει η ομάδα σε όλα τα ματς.

Ο Ολυμπιακός νίκησε και τον Άρη στο ΣΕΦ, για την 14η αγωνιστική της Basket League, με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη να πραγματοποιεί μεγαλειώδη εμφάνιση και να πετυχαίνει double-double, με 20 πόντους και 10 ασίστ.

Ο πρωταγωνιστής της νίκης των «ερυθρόλευκων» μίλησε μετά το τέλος του ματς για το πως αντιμετώπισε η ομάδα το παιχνίδι, για τον τρόπο που βλέπουν όλους τους αγώνες αλλά και για τα επερχόμενα δύσκολα ματς με Φενέρμπαχτσε και Εφές για την Euroleague.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Τι είπε ο Μίτσελ για τις μεταγραφές

Όσα είπε ο Λαρεντζάκης:

«Ξεκινήσαμε κάπως χαλαρά, παίζαμε δύο ημέρες πριν, χωρίς να το θέσω ως δικαιολογία. Κρατάμε την αντίδρασή μας. Ο Άρης παίζει με πολλή ενέργεια στα όρια του φάουλ. Μας μπέρδεψε η άμυνα του Άρη με τις προσαρμογές. Έχει κάνει πολύ καλή δουλειά ο κοουτς Καστρίτης.

Προσπαθήσαμε να αλλάξουμε τον ρυθμό από τον πάγκο, να βάλουμε ενέργεια και πιστεύω τα καταφέραμε. Πρέπει να παίζουμε σε όλα ματς σοβαρότητα, ένταση γιατί μέσα από αυτά βρίσκεις ρυθμό και για την Ευρωλίγκα. Θέλουμε να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια.

Ακολουθούν δύο πολύ δύσκολα ματς στην Ευρωλίγκα, πάμε για τη νίκη και στα δύο. Μακάρι να είναι έτοιμος ο Σλούκας και στο ματς με τη Φενέρ. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, να είμαστε στην οκτάδα και βλέπουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ