Double double και MVP of the Week ο Μ. Μπίλαν!

Double double και MVP of the Week ο Μ. Μπίλαν!

Ο Μίρο Μπίλαν με το εντυπωσιακό νταμπλ νταμπλ που έκανε στην εντός έδρας νίκη του Περιστερίου bwin επί του Απόλλωνα Πάτρας Carna αναδείχθηκε MVP της 15ης Εβδομάδας της κανονικής περιόδου της Basket League!

O Μίρο Μπίλαν αναδείχθηκε ο πολυτιμότερος αθλητής στα τέσσερα από τα έξι παιχνίδια της Basket League που διεξήχθησαν το σαββατοκύριακο, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής.

Ως γνωστό, για λόγους που σχετίζονται με τη σφοδρή κακοκαιρία η οποία πλήττει την ελληνική επικράτεια, αναβλήθηκαν οι αναμετρήσεις Λαύριο-Ολυμπιακός και Κολοσσός Ρόδου-Παναθηναϊκός.

Διαβάστε επίσης: Η νέα ζωή του Ούγκο Κάιπερς – Σαρώνει στο Βέλγιο! (vids+pics)

34χρονος Κροάτης φόργουορντ του Περιστερίου υπήρξε καθοριστικός για να φτάσει σε μια δύσκολη νίκη η ομάδα των δυτικών προαστίων με το τέταρτο νταμπλ-νταμπλ του στην εφετινή Α1 Ανδρών, καθώς ο Απόλλωνας Πάτρας πρόβαλε σθεναρή αντίσταση ώσπου να ηττηθεί με 69-75 στο κλειστό του Περιστερίου.

Συγκεκριμένα, ο Μπίλαν έπαιξε για 28΄38΄΄ λεπτά και συγκέντρωσε 27 βαθμούς στο ranking, καθώς μέτρησε 16 πόντους (4/4 βολές, 6/12 δίποντα, 0/1 τρίποντο), 15 ριμπάουντ, 3 ασίστ, ένα κόψιμο, 4 κερδισμένα φάουλ, ένα κλέψιμο κι ένα λάθος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ