Τι γίνεται με τον Κώστα Σλούκα…

Τι γίνεται με τον Κώστα Σλούκα…

Ο Κώστας Σλούκας συνεχίζει με ατομικό πρόγραμμα, δεν θα παίξει με τον Ιωνικό και «τρέχει» για το Final 8 του Κυπέλλου.

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται σήμερα με τον Ιωνικό για την Basket League (15:45), μια βδομάδα περίπου πριν το Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδος σε μια καλή… προπόνηση πριν τη «μάχη» για τον δεύτερο τίτλο της σεζόν.

Οι ερυθρόλευκοι έρχονται από ένα απίθανο σερί με  σερί νίκες στη Euroleague και το αήττητο στην Ελλάδα θα ψάξουν τη νίκη με τους Νικαιώτες και εν συνεχεία θα φουλάρουν για το Κύπελλο, έχοντας όμως ακόμη ένα σημαντικό ζήτημα.

Ο λόγος για τον Κώστα Σλούκα, ο οποίος ακόμη δεν είναι έτοιμος και συνεχίζει να κάνει ατομικό πρόγραμμα, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα είναι στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα για το αποψινό ματς. Ο Έλληνας γκαρντ έχει μείνει καιρό εκτός δράσης, ο Έλληνας τεχνικός τον περιμένει, όμως ακόμη έχει ενοχλήσεις και χρειάζεται περισσότερο χρόνο.

Από εκεί και πέρα, βέβαια, η λογική λέει ότι ο Σλούκας θα είναι έτοιμος για το Final 8 την ερχόμενη εβδομάδα, καθώς ήδη έχουν υποχωρήσει αρκετά οι ενοχλήσεις στη μέση. Αξίζει να σημειωθεί πως είναι πιθανό να συνεχίσει το ατομικό για 1-2 προπονήσεις ακόμη, προτού μπει σε κανονικό πρόγραμμα μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Όσον αφορά τους υπόλοιπους απόντες στη «διαβολοβδομάδα» με Φενέρ και Εφές, αλλά και στο ματς με την Άλμπα, Άλεκ Πίτερς και Τζορτζ Πάπας, ο πρώτος είναι πανέτοιμος, ενώ ο δεύτερος παραμένει ακόμη εκτός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ