Σερέλης: «Πρέπει να συνέλθουμε άμεσα»

Σερέλης: «Πρέπει να συνέλθουμε άμεσα»

Εμφανώς απογοητευμένος μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ, ο Χρήστος Σερέλης τόνισε πως ο Παναθηναϊκός πρέπει να αλλάξει άμεσα «πρόσωπο» και να ανακτήσει ψυχολογία.

Ο Παναθηναϊκός ήταν το φαβορί κόντρα στον ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση της 18ης αγωνιστικής της Basket League, στην Πυλαία, ωστόσο οι «πράσινοι» γνώρισαν την ήττα με 81-73.

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» απογοητευμένος για το αποτέλεσμα μίλησε μετά το τέλος του αγώνα και τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να συνέλθει άμεσα ενόψει της δύσκολης συνέχειας ενώ σχολίασε και την κακή αμυντική λειτουργία στο σημερινό ματς.

Διαβάστε επίσης: Η μυστική κίνηση-ματ του Βαγγέλη Μαρινάκη πριν το ντέρμπι, το τάκλιν του Φορτούνη και ο ψυχωμένος Ολυμπιακός

Όσα είπε ο Σερέλης στην ΕΡΤ:

«Δεχθήκαμε πολλούς πόντους στην αρχή. Δεν είμαστε καθόλου ικανοποιημένοι από την εικόνα μας στο ματς. Πρέπει να συνέλθουμε άμεσα και να ανατρέψουμε την κατάσταση.

Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για προβλήματα, είναι εύκολες οι δικαιολογίες. Πρέπει να παίξουμε πιο σκληρά και να παίρνουμε αυτά τα παιχνίδια. Θα πρέπει να γίνουμε καλύτεροι επιθετικά αλλά και πιο σκληροί στην άμυνα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ