Basket League: Όλα τα βλέμματα στο αθηναϊκό ντέρμπι

Basket League: Όλα τα βλέμματα στο αθηναϊκό ντέρμπι

ΑΕΚ και Παναθηναϊκός διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο ματς που ξεχωρίζει από τις σημερινές αναμετρήσεις της Basket League.

Αγωνιστική στο ποδόσφαιρο μπορεί να μην έχει λόγω της διακοπής των Εθνικών ομάδων, στο μπάσκετ όμως η δράση συνεχίζεται κανονικά με την 20η αγωνιστική της Basket League.

Tο πρόγραμμα περιλαμβάνει συνολικά τρεις αναμετρήσεις με εκείνη που ξεχωρίζει φυσικά να είναι το ματς της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό στο κλειστό των Άνω Λιοσίων.

Οι Πράσινοι προέρχονται από την ήττα τους απέναντι στην Μπαρτσελόνα, ενώ η Ένωση από την ήττα κόντρα στη Μάλαγα, έχοντας μάθει παράλληλα και τον αντίπαλό της στα προημιτελικά του Basketball Champions League.

Από το πρόγραμμα ξεχωρίζει επίσης και το ντέρμπι της Πάτρας ανάμεσα στον Προμηθέα και τον Απόλλωνα, με την κάθε ομάδα να θέλει για διαφορετικούς λόγους τη νίκη όσον αφορά τη βαθμολογία τους στο πρωτάθλημα.

Τέλος, ο Άρης θα υποδεχθεί τον Ιωνικό στο «Nick Galis Hall» σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι με τους Θεσσαλονικείς να θέλουν να παραμείνουν σε τροχιά πλέι οφ και τους Νικαιώτες να κάνουν ένα ακόμα βήμα προς την παραμονή.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

16:00 Απόλλων Πατρών-Προμηθέας Πάτρας

17:00 Άρης-Ιωνικός

19:15 ΑΕΚ-Παναθηναϊκός

Η βαθμολογία:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ