Νέο φιλικό με Φάρο ο Άρης, ατομικό και πάλι ο Ντουβιέ

Νέο φιλικό με Φάρο ο Άρης, ατομικό και πάλι ο Ντουβιέ

Με τα ίδια προβλήματα συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει του αγώνα με τον Πανιώνιο ο Άρης. Ντουβιέ και Αθηναίου δεν θα πιεστούν, καθώς έχουν τον απαιτούμενο χρόνο προκειμένου να επιστρέψουν απολύτως έτοιμοι.

Το διάστημα της διακοπής του ελληνικού πρωταθλήματος είναι μεγάλο ελέω των πλέι οφ της Ευρωλίγκας και ο Βαγγέλης Αγγέλου θέλει να κρατήσει σε αγωνιστική εγρήγορση τους παίκτες του.

Ετσι ο Ελληνας τεχνικός ζήτησε να κανονιστεί ένα ακόμη φιλικό ματς, το οποίο θα είναι και αυτό κόντρα στον ΓΣΛ Φάρο την Πέμπτη (26/4, 17:30). Το παιχνίδι θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, στο κλειστό της Νεάπολης στη Λάρισα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Άρης είχε αντιμετωπίσει τους Θεσσαλούς και το Σάββατο στο Αλεξάνδρειο σε φιλικό επίσης κεκλεισμένων των θυρών.

Παραμένουν εκτός Ντουβιέ-Αθηναίου
Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η προπόνηση των κίτρινων την Τρίτη (24/4) διεξήχθη και πάλι χωρίς τους Μπράις Ντουβιέ και Γιάννη Αθηναίου.

Ο Αυστριακός φόργουορντ ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη γάμπα, ενώ ο Ελληνας γκαρντ, μετά την υποτροπή που υπέστη επίσης στη γάμπα, θα πάρει όσο χρόνο χρειάζεται προκειμένου να επανέλθει έτοιμος 100%.

Αναλυτικά η ενημέρωση της κιτρινόμαυρης ΚΑΕ: «Με μια απογευματινή προπόνηση, ο ΑΡΗΣ συνέχισε σήμερα (24/04) την προετοιμασία του στο διάστημα αυτό της διακοπής του πρωταθλήματος. Ο Γιάννης Αθηναίου συμμετείχε σε ένα μέρος του ομαδικού προγράμματος και στη συνέχεια ακολούθησε ατομικό, κάνοντας και θεραπεία στη γάμπα του αριστερού του ποδιού.

Ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Bryce Douvier, ο οποίος υποβλήθηκε κι αυτός σε θεραπεία, λόγω των ενοχλήσεων στην αριστερή γάμπα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ