H νέα απόπειρα του «Σόφο» να επιστρέψει

H νέα απόπειρα του «Σόφο» να επιστρέψει

Μια νέα προσπάθεια να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση επιχειρεί ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης. Από το απόγευμα της Τετάρτης βρίσκεται στα Τρίκαλα προκειμένου να αρχίσει προπονήσεις και αν διαπιστωθεί ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση, να ενσωματωθεί πλήρως στην ομάδα. Το πρόβλημα στο πόδι του μετά τη ρήξη αχίλλειου τένοντα που υπέστη πριν δέκα μήνες, έχει αποκατασταθεί και […]

Μια νέα προσπάθεια να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση επιχειρεί ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης. Από το απόγευμα της Τετάρτης βρίσκεται στα Τρίκαλα προκειμένου να αρχίσει προπονήσεις και αν διαπιστωθεί ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση, να ενσωματωθεί πλήρως στην ομάδα.
Το πρόβλημα στο πόδι του μετά τη ρήξη αχίλλειου τένοντα που υπέστη πριν δέκα μήνες, έχει αποκατασταθεί και ελπίζει πως θα είναι σε θέση να ξαναμπεί στο… ενεργό ρόστερ των Ελλήνων παικτών.
Ο Σχορτσανίτης έχει να παίξει επίσημο αγώνα μπάσκετ εδώ και ενάμιση χρόνο, από τα πλέι οφ της σεζόν 2015-16, όταν αγωνιζόταν στον ΠΑΟΚ. Αφού αμφιταλαντεύτηκε αρκετά το καλοκαίρι εκείνης της χρονιάς για το αν θα έπρεπε να σταματήσει το μπάσκετ ή όχι, πέρυσι τον Δεκέμβριο αποφάσισε να επιστρέψει στην ενεργό δράση με τον Απόλλωνα Πάτρας, στον οποίον ήταν τότε προπονητής ο σημερινός προπονητής των Τρικάλων, Κώστας Μέξας.
Δεν πρόλαβε όμως να κάνει παρά μόνο λίγες προπονήσεις, καθώς σε μία εξ αυτών έκοψε τον αχίλλειο τένοντα στο ένα του πόδι και η προσπάθειά του να επιστρέψει διακόπηκε άδοξα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ