Η μεγάλη βραδιά του Μπάνε Πρέλεβιτς – Καθολική αποθέωση στην απόσυρση της φανέλας του (vids)

Η μεγάλη βραδιά του Μπάνε Πρέλεβιτς – Καθολική αποθέωση στην απόσυρση της φανέλας του (vids)

Δέος και αποθέωση στο Παλατάκι για τον Μπάνε Πρέλεβιτς, η φανέλα του οποίου αποσύρθηκε από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ σε μια ιστορική στιγμή για το ελληνικό μπάσκετ.

Το απόγευμα του Σαββάτου (01/04) θα μείνει για πάντα χαραγμένο στη μνήμη του σπουδαίου Μπάνε Πρέλεβιτς, καθώς η ΚΑΕ ΠΑΟΚ με μια μεγάλη γιορτή προς τιμήν του, απέσυρε για πάντα τη φανέλα του με τον αριθμό «7». Πρώην συμπαίκτες, πρώην αντίπαλοι, φίλοι και οικογένειά, βρέθηκαν στην PAOK Sports Arena για να τον τιμήσουν.

Οι κόρες του, Τέα και Άννα φορούσαν τη φανέλα με τον όνομα του πατέρα τους, ενώ τόσοι και τόσοι σπουδαίοι βρέθηκαν στο γήπεδο για τη μεγάλη στιγμή όπως οι Νίκος Μπουντούρης, Ευθύμης Ρεντζιάς, Νάσος Γαλακτερός, Χρήστος Τσέκος, Αχιλλέας Μαματζιόλας, Γιάννης Γιαννούλης, Γιώργος Μπαλογιάννης, Γιώργος Μασλαρινός, Γιάννης Σφαιρόπουλος και αρκετοί ακόμα.

Διαβάστε επίσης: Τι «παίζει» με τα συμβόλαια των Γουόκαπ και Μπλακ…

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την αποθέωση στον Μπάνε Πρέλεβιτς και τη στιγμή της απόσυρσης της φανέλας του στον ουρανό της PAOK Sports Arena:

Το αφιέρωμα του ΠΑΟΚ:

Η οικογένειά του συγκινημένη:

Η βράβευση:

Ο Μπάνε εξήγησε και τον λόγο που απόσυρση της φανέλας του άργησε τόσο καιρό:

«Για αρκετό χρονικό διάστημα, είχα διαφορετική άποψη, δεν φταίει η ομάδα. Με αυτή τη διοίκηση, είδα ενδιαφέρον. Με ανάγκασαν να αναθεωρήσω. Είχε έρθει η στιγμή. Κατάλαβα ότι οι κόρες μου θα χαρούν πάρα πολύ. Σας ευχαριστώ που ήρθατε σήμερα, σας ευχαριστώ για τη μοναδική κι αξέχαστη εμπειρία, σας ευχαριστώ».

Η απόσυρση της φανέλας:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ