Ευχάριστα νέα για Μάνι Χάρις, τιμά τον Μιλόσεβιτς η ΑΕΚ

Ευχάριστα νέα για Μάνι Χάρις, τιμά τον Μιλόσεβιτς η ΑΕΚ

Οι εργασίες στην κεντρική σάλα ελέω F4 του Champions League «εξοστράκισαν» την Πέμπτη την Ενωση που αναγκάστηκε να προπονηθεί σε βοηθητικό γήπεδο του ΟΑΚΑ.

Την προετοιμασία της για το εντός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου (28/4, 19:00 – COSMOTESPORT 4HD) με τον Προμηθέα, συνέχισε την Τετάρτη (25/4) η ΑΕΚ. Η

Λόγω των εργασιών που πραγματοποιούνται στην κεντρική σάλα του Νίκος Γκάλης για F4 του Champions League, η Ενωση αναγκάστηκε να… μετακομίσει στο βοηθητικό γήπεδο.

Στα θετικά η επιστροφή του Μάνι Χάρις ύστερα από μακρά αποχή, έστω κι αν ο Αμερικανός γκαρντ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Δεν προπονήθηκε ο Έντιν Άτιτς, ο οποίος νιώθει ενοχλήσεις στον καρπό του δεξιού του χεριού από τη φιλική αναμέτρηση με Λαύριο.

Δεν ξεχνά την προσφορά του Μιλόσεβιτς
Στο μεταξύ οι κίτρινοι έκαναν γνωστό ότι στο προσεχές ματς με την ομάδα της Πάτρας η ΚΑΕ θα τιμήσει τον Μίλαν Μιλόσεβιτς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Συνέδεσε την παρουσία του στην Ελλάδα με την επιστροφή της «Βασίλισσας» στα «μεγάλα σαλόνια». Φόρεσε τη φανέλα της για τρία (3) χρόνια. Δυναμικός και έντιμος ως αθλητής, αγαπήθηκε από το απαιτητικό κοινό της ΑΕΚ, σε όλο το διάβα της «κιτρινόμαυρης» διαδρομής του. Πιστώνεται ως επιλογή του Βαγγέλη Ζιάγκου, αλλά αναδείχθηκε από τον τωρινό προπονητή της «Βασίλισσας», Ντράγκαν Σάκοτα.

Ο λόγος για τον Μίλαν Μιλόσεβιτς. Η ΑΕΚ B.C. πράττοντας το αυτονόητο πρόκειται να τιμήσει τον Βόσνιο φόργουορντ του Προμηθέα, πριν από τη σημαντική αναμέτρηση του Σαββάτου (28/04) με αντίπαλο την ομάδα της Πάτρας, για την 23η αγωνιστική της Basket League.

H αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 19.00, στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, και θα εξελιχθεί -σε οργανωτικό επίπεδο- σε «πρόβα Φάιναλ Φορ BCL», καταλήγουν οι κίτρινοι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ