Σερέλης: «Είμασταν κακοί και χάσαμε δίκαια το παιχνίδι»

Σερέλης: «Είμασταν κακοί και χάσαμε δίκαια το παιχνίδι»

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού παραδέχτηκε ότι η ομάδα του δεν ήταν καλή, ιδιαίτερα στην άμυνα, ενώ συνεχάρη το Περιστέρι για τη νίκη του.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε ξανά στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά από το Περιστέρι για την 22η αγωνιστική της Regular Season της Basket League με 96-89, με τον τεχνικό των «πράσινων» Χρήστο Σερέλη να στέκεται στην κακή αμυντική λειτουργία της ομάδας του ενώ παράλληλα συνεχάρη και το Περιστέρι για τη νίκη του.

Διαβάστε επίσης: Εγκαίνια στο νέο Μπερναμπέου με…Κριστιάνο για τη Ρεάλ

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του «τριφυλλιού»: 

Συγχαρητήρια στο Περιστέρι για τη δίκαιη νίκη. Σήμερα ήμασταν απίστευτα κακοί στην άμυνα και στη συγκέντρωση που χρειάζεται για να παίξεις ένα τέτοιο παιχνίδι. Χάσαμε δίκαια το παιχνίδι».

Για τη συνέχεια στα πλέι οφ και την εικόνα της ομάδας:

«Υπάρχουν δύο πράγματα. Το πρώτο είναι η προπόνηση, που από δω και πέρα πιστεύω θα έχουμε περισσότερες μέρες να κάνουμε προπόνηση και το δεύτερο είναι η θέληση και η διάθεση που πρέπει να δείξουν κάποιοι για να βγάλουν αυτά που γίνονται στην προπόνηση. Το έχω πει κι αυτό πολλές φορές. Σίγουρα θα είμαστε διαφορετικοί στα πλέι οφ και αυτό έχει να κάνει με τη διαφορά στη νοοτροπία που θα δείξουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ