Έσπασε όλα τα… ρεκόρ ο Παναθηναϊκός: Πρώτη φορά έξι ήττες στη σεζόν μετά από 26 χρόνια

Έσπασε όλα τα… ρεκόρ ο Παναθηναϊκός: Πρώτη φορά έξι ήττες στη σεζόν μετά από 26 χρόνια

Ακόμα ένα... ρεκόρ για τον φετινό Παναθηναϊκό, που μετά την ήττα του από το Περιστέρι, συμπλήρωσε για πρώτη φορά μετά από 26 χρόνια 6 ήττες στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Ο Παναθηναϊκός έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι και από το Περιστέρι, γνωρίζοντας την ήττα από την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη, η οποία ήταν η έκτη για τους «πράσινους» στο φετινό πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη, εκτός από το σημερινό… κίτρινο φύλλο αγώνα είχε ήδη πάρει φέτος αυτά απέναντι σε Ολυμπιακό (2 φορές), Άρη, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Έτσι λοιπόν συμπλήρωσε τις έξι ήττες της, που ναι μεν δεν την επηρεάζουν στην τελική της κατάταξη καθώς τερμάτισε στη δεύτερη θέση, αλλά καθιστούν αρνητική επίδοση 26 χρόνων για το «τριφύλλι».

Διαβάστε επίσης: Νέες «βόμβες» Ρατσκόφσκι για ΕΠΟ και την επίθεση που δέχθηκε: «O εκπρόσωπος της ελληνικής ομοσπονδίας είπε να μην κάνω καταγγελία στην αστυνομία»! (vids)

Τη σεζόν 1996-1997, η ομάδα τότε του Μπόζινταρ Μάλκοβιτς (για το πρώτο μισό της χρονιάς, καθώς στη συνέχεια ανέλαβε ο Μιχάλης Κυρίτσης), είχε τερματίσει στην τρίτη θέση της κανονικής διάρκειας με 18 νίκες και 8 ήττες, πίσω από Ολυμπιακό και ΑΕΚ που είχαν αμφότεροι ρεκόρ 21-5.

Από τότε, καμία σεζόν ο Παναθηναϊκός δεν είχε γνωρίσει περισσότερες από 5 ήττες σε μία σεζόν, μέχρι τη φετινή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ