Μωραΐτης: Η πρώτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν!

Μωραΐτης: Η πρώτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν!

Οι Πράσινοι είναι σε επαφές με τον Δημήτρη Μωραΐτη και θα ενεργοποιήσουν το buyout που έχει με το Περιστέρι, για να κάνουν άμεσα δικό τους τον 24χρονο γκαρντ.

Μπορεί η φετινή σεζόν να μην έχει ολοκληρωθεί ακόμα, αλλά στον Παναθηναϊκό έχουν αρχίσει ήδη τον προγραμματισμένο για την επόμενη, με στόχο τη δημιουργία μιας ομάδας, που θα κοιτάξει στα μάτια τον Ολυμπιακό και θα είναι ανταγωνιστική στη Euroleague.

Η ομάδα που θέλουν να φτιάξουν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και οι συνεργάτες του στον Παναθηναϊκό, όπως είχατε ενημερωθεί από to10.gr, θα είναι μια μίξη νέων Ελλήνων, που έχουν το ταλέντο για να σταθούν στην Euroleague και με τη σωστή καθοδήγηση μπορούν να εξελιχθούν σε παίκτες-κλειδιά και ξένων που βρίσκονται στο κορυφαίο επίπεδο.

Στην πρώτη περίπτωση ανήκει ο Δημήτρης Μωραΐτης του Περιστερίου, με τον Παναθηναϊκό μάλιστα να έχει κάνει ήδη την κίνησή του για να ντύσει στα πράσινα τον 24χρονο γκαρντ. Ο Ελληνας άσος μπορεί να έχει συμβόλαιο με την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη μέχρι το 2024, αλλά στη συμφωνία που έχει με τον σύλλογο των Δυτικών Προαστίων υπάρχει buyout, το οποίο είναι διατεθειμένοι στον Παναθηναϊκό να πληρώσουν για να τον αποκτήσουν.

Το Τριφύλλι φέρεται να έχει κάνει ήδη τις πρώτες διερευνητικές επαφές με την πλευρά του παίκτη, με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να έχουν άριστη άποψη για την ικανότητα και τις προοπτικές του 24χρονου και να επιθυμούν την άμεση απόκτησή του. Γι’ αυτό και εάν κυλήσουν όλα ομαλά στις επαφές των δύο πλευρών, οι Πράσινοι μετά το τέλος της φετινής σεζόν, θα ενεργοποιήσουν το buyout του Μωραϊτη και θα τον κάνουν δικό τους.

Ο 24χρονος γκαρντ φέτος έχει μέσο όρο 6.8 πόντους, 2.5 ασίστ και 2.3 ριμπάουντ, με τον νεαρό άσο να έχει ραγδαία εξέλιξη από τη στιγμή που ανέλαβε τον πάγκο της ομάδας του Περιστερίου ο Βασίλης Σπανούλης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ