Μαυροειδής : «Να ξεχάσουμε την Ευρώπη…»

Μαυροειδής : «Να ξεχάσουμε την Ευρώπη…»

Ο Δημήτρης Μαυροειδής τόνισε πως οι παίκτες της ΑΕΚ πρέπει να αφήσουν για λίγο στην άκρη το Final Four του Basketball Champions League και να αφοσιωθούν στο παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στον Προμηθέα Πατρών.

Ως ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της χρονιάς για την ΑΕΚ χαρακτήρισε ο Δημήτρης Μαυροειδής αυτό που έρχεται κόντρα στον Προμηθέα Πάτρων, με τον Έλληνα σέντερ να τονίζει πως αυτός και οι συμπαίκτες του πρέπει να βάλουν για λίγο στην άκρη το Final Four του Basketball Champions League για χάρη αυτής της αναμέτρησης.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Επιστρέφουμε στις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις στο Πρωτάθλημα μετά το μεγάλο διάλειμμα που είχαμε μπροστά μας. Άπαντες ξεκουραστήκαμε μετά τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλαμε στην Ευρώπη, όπου συνδυάστηκε με την πρόκρισή μας στο Final Four της Αθήνας, ωστόσο, δίνουμε αύριο ένα από τα πιο σημαντικά ματς της χρονιάς.

Καλό είναι όλοι στην ομάδα να ξεχάσουμε την Ευρώπη και να δώσουμε μεγάλη προσοχή στην αναμέτρηση με τον Προμηθέα, που κρύβει παγίδες. Μην ξεχνάμε, ότι ο αντίπαλός μας, μάς περνάει στη βαθμολογία και μας κέρδισε στον αγώνα του πρώτου γύρου.

Έχουμε το κίνητρο και πιστεύω, ότι δουλέψαμε πολύ καλά όλη την εβδομάδα, ώστε αύριο να παρουσιαστούμε έτοιμοι. Ξέρουμε σε ποια σημεία πρέπει να δώσουμε προσοχή, τα έχει επισημάνει ο κόουτς όλο αυτό το διάστημα. Ο Προμηθέας διαθέτει πολύ καλό ρόστερ και το έχει αποδείξει φέτος με τις εμφανίσεις, που έχει πραγματοποιήσει.

Είμαι όμως σίγουρος, ότι αν παρουσιαστούμε σοβαροί και δεν δώσουμε στον αντίπαλο την εντύπωση, ότι μπορεί να μας κάνει ζημιά, θα πάρουμε τη νίκη».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ