Σάκοτα : «Να μην δώσουμε ελπίδα στον Προμηθέα»

Σάκοτα : «Να μην δώσουμε ελπίδα στον Προμηθέα»

Ο Ντράγκαν Σάκοτα τόνισε πως η ΑΕΚ πρέπει να παρουσιαστεί σοβαρή στο παιχνίδι με τον Προμηθέα (28/4, 19:00) και να μη δώσει ελπίδα στην ομάδα της Πάτρας για να διεκδικήσει τη νίκη.

Την προσοχή των παικτών του επέστησε ο Ντράγκαν Σάκοτα ενόψει της αναμέτρησης με τον Προμηθέα (28/4, 19:00), με τον προπονητή της ΑΕΚ να τονίζει ότι η ομάδα του πρέπει να παρουσιαστεί σοβαρή και να μην δώσει την ελπίδα στην ομάδα της Πάτρας ότι μπορεί να διεκδικήσει τη νίκη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ντράγκαν Σάκοτα:

«Έχουμε ένα πολύ δύσκολο ματς αύριο. Θα το χαρακτήριζα ντέρμπι. Ο Προμηθέας είναι μια επικίνδυνη ομάδα, που κυνηγάει την είσοδο του στην τετράδα του Πρωταθλήματος και έχει δείξει ότι μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στον οποιονδήποτε.

Εμείς είχαμε την ευκαιρία να ξεκουραστούμε και να συγκεντρωθούμε αυτές τις ημέρες. Είναι πολύ σημαντικό το αυριανό ματς για όλη την ομάδα και αυτό προσπάθησα να περάσω στους παίκτες μου κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί, να μη δώσουμε στον αντίπαλο την ελπίδα, ότι μπορεί να διεκδικήσει κάτι και να πάρουμε τη νίκη»

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ