Ζιάγκος : «Γι’ αυτό δεν επιστρέφω στον Πανιώνιο, θα τα καταφέρει η ομάδα»

Ζιάγκος : «Γι’ αυτό δεν επιστρέφω στον Πανιώνιο, θα τα καταφέρει η ομάδα»

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος με δήλωση του ευχαρίστησε όλους όσους στάθηκαν στο πλευρό του μετά την απόλυση του από τον Πανιώνιο, εξήγησε τους λόγους για τους οποίους δεν θα επιστρέψει και τόνισε πως η ομάδα της Νέας Σμύρνης θα καταφέρει να μείνει στην κατηγορία.

Το ενδεχόμενο να επιστρέψει στον Πανιώνιο αρνήθηκε ο Βαγγέλης Ζιάγκος, ο οποίος απολύθηκε χθες (27/4), αλλά του ζητήθηκε να παραμείνει στο πόστο του, μετά τις αντιδράσεις για την πρόσληψη Γιατζόγλου.

Ο Έλληνας τεχνικός με επίσημη τοποθέτηση του στον Τύπο, γνωστοποίησε την άρνησή του να επανέλθει στα καθήκοντά του, ευχαριστώντας όλους όσους τον στήριξαν μετά την απόλυση του.

Παράλληλα, ο Ζιάγκος εξέφρασε την πεποίθηση του ότι ο Πανιώνιος θα καταφέρει να παραμείνει τελικά στην κατηγορία.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Η απόφαση της Διοίκησης για τη λύση της συνεργασίας μας δεν πρέπει να αποπροσανατολίσει την ομάδα που δίνει μάχη για την παραμονή και είναι πιο κοντά από ποτέ στην επίτευξη του στόχου της. Γι’ αυτό βασικό ζητούμενο, τούτες τις ώρες, μετά την αναταραχή που προηγήθηκε, είναι να ξαναβρεί την ηρεμία στο εσωτερικό της. Ευχαριστώ θερμά τους παίκτες και τους οπαδούς της ομάδας για την αυθεντική στήριξη και εκτίμησή τους. Όμως, μετά και την ανακοίνωση της απόλυσής μου κάποιες αξίες που υπηρετώ και που φιλοδοξώ να με ακολουθούν για πάντα, δε μου επιτρέπουν να επιστρέψω στα καθήκοντά μου. Εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία σε όλους. Η σκέψη μου θα είναι κοντά στην ομάδα. Ο Πανιώνιος αξίζει να βρίσκεται στην Α1 και θα τα καταφέρει.

ΥΓ: Ευχαριστώ προσωπικά το συνεργάτη μου Δημήτρη Μησιακό για το παραδειγματικό του ήθος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ