AEK: Συναγερμός με Σάκοτα, φόβοι για θλάση!

AEK: Συναγερμός με Σάκοτα, φόβοι για θλάση!

Ο αρχηγός της Ενωσης τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον Προμηθέα και υπάρχουν φόβοι ότι έχει υποστεί θλάση.

Η ΑΕΚ έχασε από τον Προμηθέα μέσα στο ΟΑΚΑ για την 24η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ παρουσιάζοντας κακό αγωνιστικό πρόσωπο και με την ήττα αυτή ουσιαστικά έχασε και την τρίτη θέση στη βαθμολογία. Ωστόσο περισσότερο «πόνεσε» τους ανθρώπους της ΑΕΚ ο τραυματισμός του Ντούσαν Σάκοτα  περίπου επτά λεπτά πριν το τέλος του αγώνα με τους Πατρινούς.

Αιτία μια σύσπαση (τράβηγμα) στη γάμπα. Όπως είναι λογικό, στην Ένωση έχει σημάνει συναγερμός και μετά τη λήξη του ματς ακολούθησε ένα ολιγόλεπτο μίτινγκ του Ντράγκαν Σάκοτα με τον γιατρό της ομάδας Ηρακλή Πατσόπουλο. Η απόφαση είναι να προφυλαχθεί ο αρχηγός της ΑΕΚ, τις επόμενες ημέρες, προκειμένου να επανεξεταστεί το μέγεθος της ζημιάς. Ο στόχος της κατάκτησης του Τσάμπιονς Λιγκ είναι τεράστιος, ο αγώνας με την Μούρθια πλησιάζει και ο Ντούσαν Σάκοτα αναμένεται να κάνει αγώνα δρόμου για να δώσει το «παρών».

Μάλιστα θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί επακριβώς πόσο σοβαρή είναι η κατάστασή του, αν και υπάρχει ένας μικρός φόβος πως πρόκειται για θλάση.

Σε κάθε περίπτωση το ιατρικό τιμ της ΑΕΚ, αλλά και ο ίδιος ο παίκτης θα κάνουν ο, τι μπορούν για να ξεπεραστεί το πρόβλημα στη γάμπα του και να είναι παρών στην αναμέτρηση του Σαββάτου με τη Μούρθια στον ημιτελικό του Φάιναλ φορ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ