Γιατράς : «Ιστορική η νίκη μας»

Γιατράς : «Ιστορική η νίκη μας»

Ο προπονητής του Προμηθέα Πατρών, Μάκης Γιατράς, ήταν πανευτυχής για τη μεγάλη νίκη της ομάδας του επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και στάθηκε στην εξαιρετική απόδοση των παικτών του. Παράλληλα ευχήθηκε καλή τύχη στην Ένωση για το Final Four του Basketball Champions League.

Ο Προμηθέας Πατρών πήρε μεγάλη νίκη μέσα στο ΟΑΚΑ και ο προπονητής του, Μάκης Γιατράς, είχε αρκετά να πει στη συνέντευξη Τύπου, τόσο για την δική του ομάδα, όσο και για την ΑΕΚ, στην οποία έδειξε μεγάλο σεβασμό με τις δηλώσεις του.

«Σήμερα κάναμε μια μεγάλη νίκη και ιστορική για την ομάδα μου. Κάνουμε μια καταπληκτική χρονιά και θα ήθελα να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου, γιατί σε κάθε προπόνηση και κάθε παιχνίδι είμαστε ενωμένοι. Μείναμε συγκεντρωμένοι απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα με μεγάλη ποιότητα όπως είναι η ΑΕΚ και μείναμε πιστοί στο πλάνο μας.

Αλλάξαμε την άμυνά μας όταν άλλαξε η εικόνα του παιχνιδιού, είχαμε τον έλεγχο των ριμπάουντ και του ρυθμού και έβαλε και ο Νίκος (Γκίκας) ένα μεγάλο τρίποντο, όπως και στην Πάτρα, ενώ ο ΚέιΣι Χολ που τον ξέρουμε περισσότερο ως επιθετικό παίκτη, έπαιξε μια πολύ καλή άμυνα απέναντι στον Χάρις στα τελευταία 20’’.

Κάναμε μια σπουδαία νίκη και είμαι χαρούμενος που είμαι προπονητής σε αυτή την ομάδα. Μακάρι να ξαναζήσει ο Προμηθέας τέτοιες στιγμές, σαν κι αυτές που ζούμε. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε από την Πάτρα που έμεινε δίπλα μας και χάρηκε με το αποτέλεσμα.

Θα ήθελα να ευχηθώ στην ΑΕΚ καλή επιτυχία στο Τσάμπιονς Λιγκ και της εύχομαι να το κατακτήσει και να φέρει το τρόπαιο στην Ελλάδα. Η ΑΕΚ έχει ποιότητα και στα πλέι οφ θα δείξει την ποιότητα που έχει, γιατί τώρα το μυαλό της είναι σε δύο μέτωπα. Ελπίζω να κατακτήσει αυτό που της αξίζει».

Ο Προμηθέας έχει νικήσει εντός και εκτός έδρας ΑΕΚ και ΠΑΟΚ και πλέον κοιτάζει ψηλά, κάτι που δεν έκρυψε ο Γιατράς: «Τα πάντα φαίνονται μέσα στο γήπεδο. Νικήσαμε στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ. Στόχος φέτος ήταν να κάνουμε ένα βήμα μεγαλύτερο. Είδαμε μέσα στη χρονιά πως έχουμε καλό κλίμα και ταλέντο. Κάναμε μια κοιλιά στη διάρκεια της χρονιάς και πήραμε κάποιες αποφάσεις δύσκολες που μας δικαίωσαν τελικά.

Στόχος ξεκάθαρος πλέον είναι να βγούμε τρίτοι. Έχουμε δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια με το Λαύριο που είναι μια πολύ ποιοτική ομάδα και τον Ολυμπιακό εκτός έδρας. Στόχος μας είναι να βγούμε τρίτοι πλέον».

Όσο για το αν σκέφτεται και ο Προμηθέας εκτός από την ΑΕΚ το Τσάμπιονς Λιγκ, o Γιατράς τόνισε: «Είμαστε πολύ μικροί… Η ΑΕΚ είναι ήδη στο Φάιναλ φορ της διοργάνωσης και της ευχόμαστε να κατακτήσει το τρόπαιο. Για τον Προμηθέα είναι όνειρο απλά να βρίσκεται στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ξέρουμε που ήρθαμε σήμερα. Θέλαμε να εκμεταλλευτούμε ακριβώς το γεγονός ότι η ΑΕΚ έχει το μυαλό της κι εκεί. Μείναμε σταθεροί στο πλάνο μας και σημαντικό πως πίστευε ο ένας στον άλλον.

Ο Γκίκας δεν είχε βάλει σουτ αλλά του είπαμε όπως στην Πάτρα, έτσι θα το βάλεις και τώρα. Και το πήρε και το έβαλε. Πάλι το ίδιο θα λέγαμε αν το έχανε. Δεν θα τα βάφαμε μαύρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ