Η ΑΕΚ κάνει δώρο διαρκείας στους 94 φιλάθλους που αγόρασαν εισιτήριο με το Περιστέρι

Η ΑΕΚ κάνει δώρο διαρκείας στους 94 φιλάθλους που αγόρασαν εισιτήριο με το Περιστέρι

Η ΚΑΕ ΑΕΚ ενημέρωσε πως θα δώσει δωρεάν εισιτήριο διαρκείας για την επόμενη σεζόν στους 94 φιλάθλους της που αγόρασαν μεμονωμένο εισιτήριο για τον αγώνα με το Περιστέρι.

Η ΑΕΚ γνώρισε την ήττα μετά από δύο παρατάσεις από το Περιστέρι στο Game 2 των προημιτελικών της Basket League και ολοκλήρωσε τη φετινή της σεζόν, με την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη να παίρνει το εισιτήριο για τους ημιτελικούς με τον Παναθηναϊκό.

Η διοίκηση των «κιτρινόμαυρων» θέλησε να ευχαριστήσει μέσα από ανακοίνωσή της τους 94 (!) φιλάθλους της που βρέθηκαν στο κλειστό των Άνω Λιοσίων για να στηρίξουν την ομάδα τους, ενημερώνοντας παράλληλα πως θα τους παραχωρήσει δωρεάν εισιτήριο διαρκείας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Διαβάστε επίσης: Στα «μαλακά» Ρεάλ και Παρτιζάν παρά το μυθικό ξύλο της Μαδρίτης (vid)

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

«H AEK BC ευχαριστεί τους 94 οπαδούς της Ομάδας μας, οι οποίοι αγόρασαν (μεμονωμένο) εισιτήριο για να παρακολουθήσουν τη δεύτερη αναμέτρηση Play Offs, AEK – Περιστέρι, στο ΣΠΙΤΙ μας, στο Olympic Hall των Άνω Λιοσίων, και ανακοινώνει, ότι τους παραχωρεί ΔΩΡΕΑΝ εισιτήριο Διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024, στο Τμήμα 10 του Γηπέδου μας.

Η Διεύθυνση του Τμήματος Εισιτηρίων της ΑΕΚ BC καλεί τους 94 φίλους της «Βασίλισσας» ν’ αποστείλουν τα στοιχεία τους και το αποδεικτικό αγοράς του εισιτηρίου στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ