Αναβλήθηκε η συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΟΑΚΑ για τη Σύμβαση Παραχώρησης του κλειστού στον Παναθηναϊκό

Αναβλήθηκε η συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΟΑΚΑ για τη Σύμβαση Παραχώρησης του κλειστού στον Παναθηναϊκό

Για αύριο αναβλήθηκε τελικά η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του ΟΑΚΑ, κάτι που προκάλεσε την οργή του Παναθηναϊκού.

Αναβλήθηκε για αύριο Τετάρτη (3/5) η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του ΟΑΚΑ, που είχε ως μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης τη συζήτηση επί του τελικού σχεδίου της Σύμβασης Παραχώρησης του κλειστού γηπέδου μπάσκετ στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Όπως είχε προαναγγείλει από χθες (1/5) το βράδυ, η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή κατέθεσε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, ζητώντας την αναβολή της συνεδρίασης, καθώς υποστηρίζει ότι το τελικό κείμενο της Σύμβασης διαφοροποιείται σε μεγάλο βαθμό από τον νόμο που ψηφίστηκε τον Μάιο του 2022 για τη παραχώρηση του κλειστού γυμναστηρίου. Κατόπιν αυτού και μέχρι τη συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων, η προγραμματισμένη για σήμερα (2/5) συνεδρίαση του Δ.Σ. αναβλήθηκε για αύριο το μεσημέρι.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβες» του Ολυμπιακού για τον διαιτητή του αυριανού αγώνα με την ΑΕΚ

Στο μεταξύ, μετά την αναβολή της συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου του ΟΑΚΑ, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει:

«Σε περίπτωση που ξαναϋπάρξει οποιαδήποτε καθυστέρηση, κατόπιν και των αλλεπάλληλων διαβεβαιώσεων της Κυβέρνησης, στην υπογραφή της σύμβασης για την παραχώρηση του ΟΑΚΑ, όπως προβλέπεται από τον εδώ και ένα χρόνο ψηφισμένο Νόμο, θα καλέσουμε τους χιλιοταλαιπωρημένους και «άστεγους» οπαδούς μας σε Παμπατραϊκά, Παγκρήτια και Πανελλήνια Συλλαλητήρια.

Γιατί οι εκλογές ακόμη αργούν.

Με περίσσια υπομονή,
ΚΑΕ Παναθηναϊκός».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ