Σοκ με Τιλί : Αρθροσκόπηση και 6-8 εβδομάδες εκτός!

Σοκ με Τιλί : Αρθροσκόπηση και 6-8 εβδομάδες εκτός!

Ο Γάλλος φόργουορντ κάνει καθαρισμό στο γόνατό του και θα λείψει για περίπου δύο μήνες από τις υποχρεώσεις του Ολυμπιακού.

Δεν λέει με τίποτα να ηρεμήσει ο Ολυμπιακός με τα προβλήματα των τραυματισμών που τον ταλαιπωρούν φέτος. Οι Πειραιώτες βλέπουν τον έναν παίκτη να περνάει την πόρτα του χειρουργείου μετά τον άλλον και η ιστορία αυτή δεν λέει με τίποτα να σταματήσει.

Ο επόμενος λοιπόν που την… πάτησε ειναι ο Κιμ Τιλί. Ο Γάλλος φόργουορντ, ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά και στην αρχή της σεζόν, έπαιζε τόσο καιρό με πρόβλημα το γόνατο. Τελικά αποφασίστηκε να υποβληθεί σε αρθροσκοπικό καθαρισμό αριστερού γόνατος και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για διάστημα 6-8 εβδομάδων.

Αυτό σημαίνει πως Τιλί τέλος για φέτος, με τον Κάιλ Ουίλτζερ λογικά να παίρνει τη θέση του στο ροτέισον του Ολυμπιακού εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.Μία αλλαγή δικαιούνται οι «ερυθρόλευκοι» μέχρι τα πλέι οφ και ο Καναδός είναι το μοναδικό τεσσάρι που έχουν στη διάθεσή τους, αν συνυπολογίσει κανείς πως για 20 μέρες ο Γιώργος Πρίντεζης θα είναι στα… πιτς.

Με Ουίλτζερ στην Α1, εκτός ο Τόμπσον

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ