Πάνοπλος ο Παναθηναϊκός ενόψει Περιστερίου

Πάνοπλος ο Παναθηναϊκός ενόψει Περιστερίου

Παναθηναϊκός και Περιστέρι κοντράρονται για τους ημιτελικούς της Basket League, με τους πράσινους να ξεπερνούν τα προβλήματα τραυματισμών τους και να δηλώνουν... άπαντες παρόντες

Ο Ολυμπιακός έκανε την αρχή χτες (13/5), επικρατώντας του ΠΑΟΚ με….. Παναθηναϊκός και Περιστέρι, το άλλο ζευγάρι των ημιτελικών της Basket League ξεκινούν αύριο τις αναμετρήσεις τους με αυτόν που θα περάσει στους τελικούς το πρωταθλήματος να κρίνεται στις τρεις νίκες.

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται πυρετωδώς για τα ματς αυτά, με την πρόκριση να θεωρείται… προαπαιτούμενη κόντρα στο πολύ επικίνδυνο Περιστέρι του οποίου η… όρεξη έχει ανοίξει για τα καλά για επιτυχίες, υπό την καθοδήγηση του Βασίλη Σπανούλη.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: Φεύγει από τους Μπακς;

Ο Χρήστος Σερέλης στην τελευταία προπόνηση πριν το αυριανό ματς (15/5 και ώρα 15:45), είδε όλους τους παίκτες του να είναι σε καλή κατάσταση και να βγάζουν όλο το πρόγραμμα προπόνησης χωρίς πρόβλημα.

Αυτό σημαίνει πως οι τέσσερις παίκτες του Παναθηναϊκού που ταλαιπωρήθηκαν από μικροτραυματισμούς στο πρόσφατο παρελθόν (Αγραβάνης, Λι, Μαντζούκας και Παπαγιάννης) είναι απόλυτα έτοιμοι για να αγωνιστούν αύριο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ