«Η Φενέρμπαχτσε ξεκίνησε συζητήσεις με τον Παπαγιάννη»

«Η Φενέρμπαχτσε ξεκίνησε συζητήσεις με τον Παπαγιάννη»

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Τουρκία, η Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη έχει κάνει επίσημη κρούση στον Γιώργο Παπαγιάννη, που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τον Παναθηναϊκό.

Το συμβόλαιο του αρχηγού του Παναθηναϊκού, Γιώργου Παπαγιάννη, ολοκληρώνεται φέτος το καλοκαίρι και κανείς δεν γνωρίζει αν το μέλλον του διεθνούς σέντερ θα είναι στο «τριφύλλι» ή κάπου αλλού.

Δεν είναι λίγες άλλωστε οι ομάδες που θα ήθελαν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον 26χρονο σέντερ. Μάλιστα μία από αυτές φαίνεται να έχει ήδη επισημοποιήσει το ενδιαφέρον της για τον Παπαγιάννη και αυτή είναι η Φενέρμπαχτσε. Όπως φαίνεται ο Δημήτρης Ιτούδης θέλει να μεγαλώσει την ελληνική αποικία στην Κωνσταντινούπολη και να προσθέσει τον ψηλό του Παναθηναϊκού στο ρόστερ της ομάδας του.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός, τεχνικοί διευθυντές, «Μοντέστο» και οι πιο επιτυχημένες χρονιές…

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά Τούρκος δημοσιογράφος στο twitter, η Φενέρμ που μετά τον αποκλεισμό της από τον Ολυμπιακό στα playoffs της Euroleague έχει ήδη ρίξει το βάρος της στον μεταγραφικό σχεδιασμό για του χρόνου, έχει έρθει σε επικοινωνία με την πλευρά του Παπαγιάννη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ