Παναθηναϊκός : Λοτζέσκι αντί Γκάμπριελ στην Α1

Παναθηναϊκός : Λοτζέσκι αντί Γκάμπριελ στην Α1

Ο Τσάβι Πασκουάλ έκανε χρήση της μιας εκ των τριών αλλαγών που δικαιούται να κάνει ο Παναθηναϊκός στο ρόστερ του για το ελληνικό πρωτάθλημα και επέλεξε τον Ματ Λοτζέσκι αντί του Κένι Γκάμπριελ.

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για την Α1 και προχώρησε σε μια ακόμα αλλαγή στο ρόστερ του.

Ο Ματ Λοτζέσκι επέστρεψε στο ρόστερ για το ελληνικό πρωτάθλημα και πήρε τη θέση του Κένι Γκάμπριελ.

Ο Τσάβι Πασκουάλ έκρινε πως ο Γκάμπριελ δεν μπορούσε να βοηθήσει περισσότερο την προσπάθεια της ομάδας, μια και στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας η παρουσία του δεν ήταν καλή.

Αντίθετα ο Λοτζέσκι έχει επιστρέψει από τον τραυματισμό του και ο προπονητής του Παναθηναϊκού θεωρεί πως μπορεί να του δώσει λύσεις στις θέσεις των γκαρντ.

Φαίνεται πως ο Πασκουάλ θέλει να ενισχύσει την ομάδα του εκεί περισσότερο και να έχει όσο το δυνατόν περισσότερες εναλλακτικές λύσεις για να μπορέσει να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις στα πλέι όφ της Α1.

Ετσι λοιπόν το ρόστερ του Παναθηναϊκού θα αποτελούν οι: Καλάθης, Παππάς, Ντένμον, Λοτζέσκι, Γκιστ, Βουγιούκας, Λεκαβίτσιους, Ρίβερς, Σίνγκλετον, Αντγετοκούνμπο, Ογκαστ, Καλαϊζτάκης, Μήτογλου.

Φυσικά αργά ή γρήγορα ο Μάικ Τζέιμς θα δηλωθεί στο ρόστερ της Α1 και θα πάρει τη θέση κάποιου συμπαίκτη του, καθώς ακόμα είναι εκτός. Η παρουσία του ασφαλώς κρίνεται επιβεβλημένη, αφού αποτελεί έναν από τους πιο ποιοτικούς παίκτες που διαθέτει ο Παναθηναϊκός.

Την ίδια ώρα βέβαια μένει να φανεί και το «τι μέλλει γενέσθαι» με τον Άντριαν Πέιν, ο οποίος εξίσου για την ώρα δεν έχει δικαίωμα να παίξει στην Α1, ενώ ο Παναθηναϊκός έχει δικαίωμα να κάνει ακόμα δυο αλλαγές μέχρι την έναρξη των πλέι οφ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ