Μπαρτζώκας σε δημοσιογράφο: «Θες να γίνεις viral και με ρωτάς για τον Λαρεντζάκη;» (vid)

Μπαρτζώκας σε δημοσιογράφο: «Θες να γίνεις viral και με ρωτάς για τον Λαρεντζάκη;» (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για την πρόκριση του Ολυμπιακού στους τελικούς της Basket League, ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του στο ΣΕΦ.

Ο Ολυμπιακός ξεπέρασε το εμπόδιο του ΠΑΟΚ και με… σκούπα πήρε την πρόκριση για τους τελικούς της Basket League όπου περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στο παιχνίδι, στον λόγο που ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης δεν αγωνίστηκε πολύ, μίλησε για την ψυχολογία μετά το Final Four και ευχαρίστησε τον κόσμο που έδωσε δυναμικό παρόν στο ΣΕΦ.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:

Για το ματς και ότι ο Ολυμπιακός δεν έφτασε τους 100 πόντους: «Δεν είναι απαραίτητο ότι θέλω πάντα 100 πόντους. Θέλω να παίζουμε καλά, αλλά είδαμε καλά διαστήματα, είδαμε και άσχημα».

Για τον λόγο που δεν έπαιξε ο Λαρεντζάκης στο δεύτερο ημίχρονο: «Θες να γίνεις viral ε; Για αγωνιστικούς λόγους δεν έπαιξε».

Για το αν η ομάδα έχει συνέλθει από τη Ρεάλ: «Όσο περνούν οι μέρες είναι και καλύτερα. Τα δύο παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ μας βοήθησαν. Έτσι είναι, πρέπει να αλλάζεις σελίδα. Ευχαριστώ τον κόσμο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ