Μήτογλου : «Συγκέντρωση στον στόχο του πρωταθλήματος»

Μήτογλου : «Συγκέντρωση στον στόχο του πρωταθλήματος»

Ο Κώστας Μήτογλου μίλησε για τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από το Final Four της Ευρωλίγκας, αλλά και τη συνέχεια του πρωταθλήματος, τονίζοντας ότι οι «πράσινοι» πρέπει να αφοσιωθούν στην κατάκτηση του.

Ο Παναθηναϊκός επικεντρώνει την προσοχή του στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά την αποτυχία του να προκριθεί στο Φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας και αύριο αντιμετωπίζει τον Κόροιβο στην Αμαλιάδα.

Οι «πράσινοι» έχουν ως στόχο το πρωτάθλημα πλέον, τον μοναδικό τίτλο που τους έχει απομείνει μετά και τον αποκλεισμό τους από την ΑΕΚ στον ημιτελικό του Κυπέλλου.

Ο Ντίνος Μήτογλου μίλησε στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για την πορεία της ομάδας στην Ευρωλίγκα, αλλά και για τη νέα πρόκληση, την κατάκτηση του τίτλου στην Ελλάδα.

«Η πρόκριση στο Φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας, για την οποία τόσο πολύ παλέψαμε, δεν ήρθε. Κάναμε εξαιρετική πορεία στην κανονική περίοδο, ενώ και στη σειρά με την Ρεάλ πολεμήσαμε σκληρά χάνοντας τρία ματς στις λεπτομέρειες.

Είμαστε, όμως, υποχρεωμένοι να κοιτάξουμε μπροστά και να συγκεντρωθούμε στον στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος. Στην κανονική περίοδο είμαστε πρώτοι, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν μας απασχολούν τα τελευταία ματς.

Αρχής γενομένης από την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Κόροιβο θα πρέπει να διατηρήσουμε την συγκέντρωσή μας στο υψηλότερο επίπεδο, ώστε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για τα πλέι οφ.

Ο Κόροιβος είναι μια άκρως μαχητική ομάδα που παλεύει όλα τα ματς, ειδικά στην Αμαλιάδα. Είναι δεδομένο πως θα διεκδικήσει ό,τι καλύτερο μπορεί ώστε να παραμείνει για ακόμη μια χρονιά στην κατηγορία.

Στόχος μας είναι να παίξουμε καλό μπάσκετ για να ευχαριστήσουμε το κοινό που θα γεμίσει το κλειστό και να φτάσουμε στη νίκη, διατηρώντας το αήττητό μας στο πρωτάθλημα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ