Σκουλίδας : «Να φανούμε ανταγωνιστικοί κόντρα στον Παναθηναϊκό»

Σκουλίδας : «Να φανούμε ανταγωνιστικοί κόντρα στον Παναθηναϊκό»

Ο Βασίλης Σκουλίδας τόνισε ότι ο Κόροιβος Αμαλιάδας έχει ως στόχο να κάνει μια ανταγωνιστική εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Στόχος του Κόροιβου Αμαλιάδας είναι να κάνει μια ανταγωνιστική εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναϊκό, ούτως ώστε να πάρει ψυχολογία για τα δύο τελευταία ματς της σεζόν, σύμφωνα με τον Διονύση Σκουλίδα.

Αναλυτικά το blog του Διονύση Σκουλίδα στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Καλησπέρα σας. Το Πρωτάθλημα φτάνει πλέον στο τέλος του και σχεδόν σε μία εβδομάδα θα ξέρουμε αν οι κόποι μιας ολόκληρης χρονιάς θα ανταμειφθούν με αυτό που όλοι εδώ στην Αμαλιάδα, ομάδα, διοίκηση και κόσμος, επιζητούμε, έχουμε δουλέψει σκληρά γι’ αυτό, και πιστεύουμε πραγματικά ότι αξίζουμε 100%, με βάση τη συνολική μας εικόνα στους αγώνες που έχουμε δώσει, την παραμονή στη STOIXIMAN.GR Basket League.

Στο διάστημα της διακοπής είχαμε την ευκαιρία να ξεκουραστούμε αφενός, διότι η επιβάρυνση από όλους αυτούς τους μήνες είναι μεγάλη, όταν πια φτάνεις στο φινάλε της αγωνιστικής περιόδου, αλλά και να δουλέψουμε σκληρά με τους προπονητές μας, έτσι ώστε σε αυτά τα τρία τελευταία παιχνίδια να παρουσιαστούμε όπως πρέπει, προκειμένου να πετύχουμε το στόχο μας.

Το Σάββατο θα υποδεχθούμε στην έδρα μας τον Παναθηναϊκό Supefoods και σίγουρα στην αναμέτρηση αυτή η δική μας ομάδα είναι το αουτσάιντερ. Κάθε τέτοιος αγώνες όμως έχει ιδιαίτερη σημασία για εμάς και εν προκειμένω θέλουμε να εμφανιστούμε ανταγωνιστικοί απέναντι σε μια από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης.

Παράλληλα με μια καλή εμφάνιση στο παιχνίδι θα μπορέσουμε να πάμε στα επόμενα δύο ματς, με την Κύμη εκτός, και με τα Τρίκαλα στο γήπεδό μας την τελευταία αγωνιστική, με ακόμη καλύτερη ψυχολογία, ώστε να προσπαθήσουμε να πετύχουμε δύο νίκες, αν είναι δυνατόν, που θα μας οδηγήσουν στην επίτευξη του στόχου της παραμονής στην κατηγορία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ