Σερέλης: «Πρέπει να δώσουμε το 100% για να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα»

Σερέλης: «Πρέπει να δώσουμε το 100% για να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα»

Ο Χρήστος Σερέλης μίλησε για τη νίκη επί του Περιστερίου, αλλά και για τους τελικούς απέναντι στον Ολυμπιακό.

Ο Παναθηναϊκός έκανε το… καθήκον του κόντρα στο Περιστέρι, πήρε τη νίκη στο ΟΑΚΑ και έτσι θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στους μεγάλους τελικούς της Basket League.

Ο Χρήστος Σερέλης τόνισε στις δηλώσεις του πως οι Πράσινοι δεν έχουν καταφέρει τίποτα ακόμα, ενώ επισήμανε πως πρέπει να δώσουν το 100% απέναντι στους Ερυθρόλευκους.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Χρήστος Σερέλης:

«Ξέραμε πως θα είναι δύσκολη σειρά. Ξέραμε τα προβλήματα που εχουμε. Ξέραμε πως εχουμε κανει κακή σεζόν. Είναι πολλά τα πράγματα που προσπαθούμε να αλλάξουμε. Κάποιες φορές βλέπουμε καλό αγωνιστικό πρόσωπο και κάποιες φορες άλλο πρόσωπο στον ίδιο τον αγώνα. Συγχαρητήρια στα παιδιά. Πήγαμε απλά στον τελικό, τίποτα δεν έγινε ακόμη. Πρέπει να δώσουμε το 100% για να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα.

Στο πρώτο ημίχρονο η διαφορά επρεπε να ει ναι 10 πόντοι. Στο τέλος χάσαμε καποια εύκολα καλάθια και χάσαμε τη συγκέντρωση στην άμυνα. Είπα στα παιδιά πως πρέπει να ξεκινήσουμε από την άμυνα. Φτάσαμε παλι στους 81 πόντους αλλά η άμυνα μας έδωσε τη νίκη

Είναι όλη τη χρονιά σε πολύ καλή κατάσταση, στα τελευταία δευτερόλεπτα έχασε την Ευρωλίγκα ο Ολυμπιακός. Δεν εχει να κάνει με το πλεονέκτημα, παιζει καλα όλη τη σεζόν. Πρέπει να βγάλουμε αυταπάρνηση και εγωισμό σε όλα τα ματς, σε κάθε φάση και να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα, είναι πολύ σημαντικό αυτό για την ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ