Παναθηναϊκός : Εμμεση επιβεβαίωση Καλάθη για ΝΒΑ!

Παναθηναϊκός : Εμμεση επιβεβαίωση Καλάθη για ΝΒΑ!

Ενα retweet του ομογενή γκαρντ που σίγουρα προκαλεί απορίες αναφορικά με το μέλλον του στην Ευρώπη και την επιστροφή του στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη.

Ο Νικ Καλάθης σκέφτεται για τα καλά το ΝΒΑ και δεν το κρύβει.

Πριν μερικές μέρες ο κορυφαίος δημοσιογράφος στα θέματα του NBA, Άντριαν Βοϊναρόφσκι, αποκάλυψε πως ο  Καλάθης προσέλαβε νέο μάνατζερ, καθώς σκοπεύει να επιστρέψει στο NBA, λόγω και του ότι μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τον Παναθηναϊκό.

Ο NBAer και πολύ καλός φίλος του ομογενούς γκαρντ, Τσάντλερ Πάρσονς «ανέβασε» την είδηση και έγραψε: «η φανέλα (σ.σ των Γκρίζλις) δείχνει πολύ καλή πάνω σου».

Σήμερα, λοιπόν, ο ελληνοαμερικανός έκανε retweet το μήνυμα του Αμερικανού φόργουορντ, στο οποίο περιλαμβάνεται και η είδηση του ESPN περί επιστροφής του στον «μαγικό κόσμο», κάτι που ασφαλώς «μεταφράζεται» ως μία… άτυπη επιβεβαίωση των προθέσεών του για το μέλλον του.

Εξάλλου ο Πάρσονς είναι πολύ καλός του φίλος, είναι εκείνος που ουσιαστικά μεσολάβησε για να συνάψει συμφωνία με τον Τζέιμς Ντανλίβι και θα έβλεπε πολύ καλά μια πιθανή συνύπαρξή τους στους Γκρίζλις.

Ο Νικ Καλάθης είναι ξεκάθαρο πως έχει αποφασίσει να κάνει το μεγάλο βήμα για την επιστροφή του στο ΝΒΑ, να δοκιμάσει για μια ακόμα φορά να κάνει καριέρα στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού και δείχνει πως αυτή τη φορά νιώθει πιο έτοιμος και ώριμος για να το καταφέρει.

Δείτε το retweet του Νικ Καλάθη:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ