Ζιάγκος: «Έφυγα λόγω εσωτερικών ζητημάτων και διαφωνίας με τη διοίκηση»

Ζιάγκος: «Έφυγα λόγω εσωτερικών ζητημάτων και διαφωνίας με τη διοίκηση»

Ο πρώην πλέον προπονητής του Πανιωνίου, Βαγγέλης Ζιάγκος αποκάλυψε τους λόγους του διαζυγίου του με την ομάδα σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

Ο Βαγγέλης  Ζιάγκος, ήταν προπονητής του Πανιωνίου μέχρι πρότινος, αλλά παρά το πολύ καλό τελευταίο διάστημα του Πανιωνίου, αποτέλεσε παρελθόν από τους κυανέρυθρους που είχαν την ατυχέστατη έμπνευση να επιλέξουν για αντικαταστάτη του τον Στηβ Γιατζόγλου, προτού καταλήξουν τελικά (λόγω αντιδράσεων) στον έμπειρο Βαγγέλη Αλεξανδρή.

Δείτε τι ανέφερε ο Ζιάγκος στην κάμερα της ΕΡΤ σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου:

«Οι δρόμοι μας θα χώριζαν ούτως ή άλλως, απλά ήταν έκπληξη η χρονική στιγμή που έγινε αυτό. Υπήρχε διαφωνία μεταξύ εμού και της διοίκησης για τους ρόλους των παικτών μέσα στις 4 γραμμές του γηπέδου. Η ομάδα έκανε σε μια σειρά 10 αγώνων 6 νίκες. Επαναπροσδιορίστηκαν οι ρόλοι της ομάδας. Ήρθαν δύο νέοι παίκτες. Αγωνίστηκαν και βρήκαν ρυθμό ακόμα και παιδιά που έπαιζαν και πιο πριν. Μετά την ανακατανομή ρόλων, δημιουργήθηκαν εσωτερικά ζητήματα».

Σχετικά με την επιστολή των παικτών της ομάδας που εξέφρασαν την στήριξή τους στο πρόσωπό του, ήταν κατηγορηματικός:

«Αισθάνθηκα ό,τι θα ένιωθε ο καθένας. Μια δικαίωση, με την έννοια ότι μπορείς να κοροϊδέψεις πολύ κόσμο στον αθλητισμό. Τον αθλητή δεν μπορείς να τον ξεγελάσεις, ειδικά τον Έλληνα. Οι Έλληνες παίκτες έχουν μια νοοτροπία διαφορετική. Έχουν αυστηρό κριτήριο αξιολόγησης. Τα παιδιά με την κίνηση αυτή πήραν σωστή στάση και όχι γιατί στήριξαν τον προπονητή τους, αλλά γιατί έκριναν ότι με την πορεία της ομάδας και το τάιμινγκ θεώρησαν σωστό να πιέσουν από την πλευρά τους. Τους βγάζω το καπέλο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ