Οι εκλεκτοί του Σπανούλη από την εγχώρια αγορά

Οι εκλεκτοί του Σπανούλη από την εγχώρια αγορά

Το Περιστέρι θέλει να εμφανιστεί ακόμα καλύτερο την επόμενη σεζόν με τον Βασίλη Σπανούλη να έχει ήδη καταλήξει σε δύο εκλεκτούς από την εγχώρια μπασκετική αγορά, με σκοπό την βελτίωση του ρόστερ.

Το Περιστέρι ολοκλήρωσε μια εξαιρετική σεζόν με τον Βασίλη Σπανούλη στον πάγκο του. Είχε σταθερότητα στην απόδοσή του και καλοφτιαγμένο ρόστερ, με τον Έλληνα προπονητή να επωφελείται από τους πολύ οργανωμένους Περιστεριώτες έχοντας ένα σεβαστό μπάτζετ στα χέρια του για τα δεδομένα της Basket League.

Με μια πολύ καλή τριάδα ξένων (Φρανσίσκο, Ντένμον και Μπίλαν) και ένα πολύ καλό μείγμα έμπειρων και νεαρών Ελλήνων παικτών, μπολιάστηκαν με την κατάλληλη ψυχολογία, νοοτροπία και τεχνική καθοδήγηση και αναδείχθηκαν δίκαια ως η τρίτη καλύτερη ομάδα της χώρας, φτάνοντας μάλιστα τον Παναθηναϊκό στα όριά του στα ημιτελικά σε μια σειρά που κρίθηκε στο Game 5 υπέρ των πράσινων.

Διαβάστε επίσης: Αυτά είναι τα νεότερα με Παπανικολάου – Γιατί δεν προπονήθηκε ο Βεζένκοφ;

Πλέον αρχίζει ο σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν, με τον Σπανούλη θέλει να παρουσιάσει μια ακόμα καλύτερη ομάδα στην δεύτερη χρονιά του σαν προπονητής. Για αυτό και έχει σκανάρει την ντόπια μπασκετική αγορά έχοντας ξεχωρίσει τους Νέιτ Ρένφρο και Ελάιζα Μήτρου Λονγκ.

Ο Ρένφρο στα 27 του, αγωνίστηκε για τον ΠΑΟΚ για δεύτερη σερί σεζόν. Παίζοντας στη θέση του σμολ φόργουορντ, είχε 8.1 πόντους, 5.9 ριμπάουντ, 2.7 ασίστ, 1.4 κλεψίματα και 1.6 μπλοκ ανά ματς σε 21 παιχνίδια της regular season της Basket League, ενώ στο Basketball Champions League οι μέσοι όροι του κατέβαιναν στους 6 πόντους τα 4.8 ριμπάουντ και τις 2.3 ασίστ σε 8 ματς.

Από την άλλη ο Ελάιζα Μήτρου Λονγκ, αδερφός του Νάιτζελ που αγωνίζεται στην Ιταλία και την Euroleague (Αρμάνι) είχε φέτος για τον Άρη 10.3 πόντους, 3.4 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 1.2 κλεψίματα σε 17 ματς για την regular season της Basket League, στο τρίτο του πέρασμα από το ελληνικό πρωτάθλημα μετά τον ΠΑΟΚ (2020-2021) και τον Απόλλωνα Πάτρας (2021-2022).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ