Όλα δείχνουν κανονικά τζάμπολ την Πέμπτη (15/6) στον τέταρτο τελικό

Όλα δείχνουν κανονικά τζάμπολ την Πέμπτη (15/6) στον τέταρτο τελικό

Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό για τον τέταρτο τελικό της Basket League αναμένεται να διεξαχθεί κανονικά την Πέμπτη (15/6).

Στον… αέρα είχε βρεθεί η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό για τον τέταρτο τελικό της Basket League, ο οποίος είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει την Πέμπτη (15/6, 21:15), λόγω του τριήμερους Εθνικού Πένθους που έχει μπει η χώρα μετά το ναυάγιο στην Πύλο.

Ο αγώνας δεν αποτελεί εορταστικό γεγονός προκειμένου να προκύψει αναβολή του και όπως όλα δείχνουν θα γίνει κανονικά στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, χωρίς να υπάρχουν προβλήματα. Θυμίζουμε πως κανονικά θα γίνει και το παιχνίδι της Ελλάδας με την Ιρλανδία στο ποδόσφαιρο την Παρασκευή (16/6).

Την Πέμπτη το πρωί θα ξεκαθαρίσει οριστικά η υπόθεση, όμως όπως αναφέραμε καμία διάθεση εκ των δύο ομάδων ή ο ΕΣΑΚΕ που να δείχνει πως δεν θα υπάρξει κανονικά τζάμπολ στην αναμέτρηση.

Αυτό που αναμένεται να συμβεί είναι να υπάρξει ενός λεπτού σιγή λίγο πριν την έναρξη και οι παίκτες να αγωνιστούν με πένθος στη φανέλα τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ