ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Συγχαρητήρια στην ομάδα μπάσκετ»

ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Συγχαρητήρια στην ομάδα μπάσκετ»

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός με ανάρτησή της στα social media έδωσε τα συγχαρητήριά της στην ερυθρόλευκη ΚΑΕ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός συνεχάρη την «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Basket League, μετά τη νίκη του Θρύλου στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού.

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το 14ο πρωτάθλημα Ελλάδας της ιστορίας του μετά το Game 4 απέναντι στον Παναθηναϊκό, το οποίο διεκόπη λόγω σοβαρών επεισοδίων των οπαδών του τριφυλλιού και επιθέσεις προς τον πάγκο των Πειραιωτών.

Μετά το ματς στο ΟΑΚΑ και την κατάκτηση του πρωταθλήματος ο ποδοσφαιρικός Ολυμπιακός συνεχάρη την ΚΑΕ τονίζοντας ότι «όλη η οικογένεια πανηγυρίζει».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού πανηγυρίζει την κατάκτηση του πρωταθλήματος μπάσκετ, νικώντας στους τελικούς της Basket League τον Παναθηναϊκό και η ΠΑΕ Ολυμπιακός συγχαίρει την ομάδα για το νέο της επίτευγμα.

Πραγματοποιώντας έτσι το δεύτερο σερί νταμπλ στην Ελλάδα, κατακτώντας το πρωτάθλημα και το κύπελλο Ελλάδας για την αγωνιστική περίοδο 2022-23, σε μία σεζόν στην οποία ο σύλλογος ξεπέρασε τους 300 τίτλους στα ομαδικά αθλήματα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ