Παναθηναϊκός: Τι είπε ο Γιαννακόπουλος για τον Αγραβάνη!

Παναθηναϊκός: Τι είπε ο Γιαννακόπουλος για τον Αγραβάνη!

Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού ρωτήθηκε εάν θα παραμείνει στο ρόστερ ο διεθνής φόργουορντ.

Το φετινό καλοκαίρι θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό, με τον Εργκίν Αταμάν και τη διοίκηση του Παναθηναϊκού να ψάχνουν τις κατάλληλες λύσεις, για να δημιουργήσουν μια δυνατή ομάδα, που θα διεκδικήσει την είσοδό της στα πλέι οφ της Euroleague και θα προσπαθήσει να «σπάσει» την εγχώρια κυριαρχία του Ολυμπιακού.

Ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, θα πάρει «σκούπα» και θα αρχίσει από την αρχή το χτίσιμο του νέου Παναθηναϊκού, με τους περισσότερους από τους παίκτες που αγωνίστηκαν φέτος στο Τριφύλλι να βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου.

Διαβάστε επίσης: Εθνική Ελλάδας: Οι «διεθνείς εσωτερικού», το 50% της δουλειάς και ο πραγματικός στόχος

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σε live που έκανε στο Instagram ρωτήθηκε ειδικά για τον Δημήτρη Αγραβάνη και εάν θα βρίσκεται στον Παναθηναϊκό και την επόμενη σεζόν, με τον ισχυρό άνδρα της πράσινης ΚΑΕ να εκφράζει την επιθυμία του να παραμείνει στο Τριφύλλι ο διεθνής φόργουορντ. «Κι εγώ θέλω να μείνει. Ο μόνος που έχει @ρχ#δι@. Αυτός και ο Μαντζούκας» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζουμε ότι το συμβόλαιο που υπέγραψε ο Δημήτρης Αγραβάνης στα μέσα της σεζόν με τον Παναθηναϊκό είναι μέχρι το φετινό καλοκαίρι, ωστόσο, υπάρχει οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμα χρόνο, την οποία μπορεί να ενεργοποιήσει ο Παναθηναϊκός και να κρατήσει στα πράσινα τον διεθνή φόργουορντ μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ