Θρυλικό πάρτι #mexritelous – Η αποθέωση, η λαϊκή απαίτηση και οι αποκαλύψεις! (vids)

Θρυλικό πάρτι #mexritelous – Η αποθέωση, η λαϊκή απαίτηση και οι αποκαλύψεις! (vids)

Χαμός για την ομαδάρα του Μπαρτζώκα – Αποθέωση για τους νταμπλούχους, με τον κόσμο να ζητάει την παραμονή του Σάσα Βεζένκοφ - Η αποκάλυψη του Π. Αγγελόπουλου για το ΣΕΦ και το «μήνυμα» του Κώστα Σλούκα!

Ο Ολυμπιακός γιόρτασε το δεύτερο συνεχόμενό του νταμπλ, με τον κόσμο να δίνει δυναμικό παρών στις κερκίδες του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας για να δει από κοντά την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα να σηκώνει το τρόπαιο του πρωταθλητή.

Παίκτες, προπονητές και το υπόλοιπο σταφ γνώρισαν την απόλυτη αποθέωση από ολόκληρο το γήπεδο, σε μια ονειρική σεζόν για τους Ερυθρόλευκους που κατέκτησαν, πρωτάθλημα, κύπελλο, σούπερ καπ και έφτασαν μια ανάσα από τη Euroleague απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Απόλυτη αποθέωση και πάρτι από τον κόσμο

Όπως ήταν λογικό οι φίλοι του Ολυμπιακού βρέθηκαν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για να αποθεώσουν όλη την ομάδα. Κανένα μέλος του σταφ δεν έμεινε… παραπονεμένο, αφού όσοι πατούσαν παρκέ άκουγαν το όνομά τους σε έναν… φόρο τιμής για όσα πρόσφεραν μέσα στη σεζόν.

Από τους φροντιστές και τους γιατρούς, μέχρι το τεχνικό τιμ του Γιώργου Μπαρτζώκα και φυσικά τους παίκτες που πάλεψαν ολόκληρη τη σεζόν για να μπορέσουν να φτάσουν τους στόχους που είχαν θέσει και δίκαια να θεωρηθούν η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη. Με τη Θύρα 7 φυσικά να δίνει το δικό της ξεχωριστό χρώμα, έχοντας στήσει το δικός της ξεχωριστό πάρτι και συμπαρασύροντας τους υπόλοιπους.

Η λαϊκή απαίτηση στον Σάσα και η κίνηση του Σλούκα που τρέλανε τους πάντες

Όπως ήταν λογικό, ο Σάσα Βεζένκοφ αποτελεί ένα από τα «καυτά» ονόματα του καλοκαιριού για τον Ολυμπιακό. Ο Βούλγαρος φόργουορντ έχει την επιλογή του ΝΒΑ μπροστά του και όλοι περιμένουν με αγωνία τι θα συμβεί. Αν δηλαδή καταφέρουν να τον πείσουν οι Σακραμέντο Κινγκς να μετακομίσει στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ και να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη. Η αποθέωση φυσικά ήταν τεράστια, με τη λαϊκή απαίτηση να είναι ο Σάσα να… γράψει το Σακραμέντο.

Φυσικά ο Βεζένκοφ δεν είναι ο μόνος. Ένα ακόμα συμβόλαιο που λήγει είναι και αυτό του Κώστα Σλούκα. Ο Έλληνας γκαρντ μόλις βγήκε στο παρκέ άκουσε ρυθμικά το όνομα του με το γήπεδο να σείεται από τις φωνές. Ωστόσο μια κίνησή του είναι αυτή που βάζει… φωτιά. Όσο βρισκόταν στα αποδυτήρια, την ώρα άκουγε το όνομά του, ο Σλούκας έκανε μια χειρονομία. Συγκεκριμένα, έδειξε με τα δάχτυλά του τον εαυτό του και στην συνέχεια κάτω. Σαν να λέει «εγώ θα μείνω εδώ». Όπως κι αν έχει θα περιμένουμε τις εξελίξεις για να δούμε τι θα αποφασιστεί.

Η αποκάλυψη που περίμεναν όλοι οι φίλοι του Ολυμπιακού

Ένα από τα όνειρα των φίλων του Ολυμπιακού είναι επιτέλους η ομάδα μπάσκετ να αποκτήσει το δικό της γήπεδο. Που θα ανήκει σε εκείνη. Μια κίνηση που όπως όλα δείχνουν θα πάρει «σάρκα και οστά». Μια κίνηση που επιβεβαιώθηκε δια στόματος Παναγιώτη Αγγελόπουλου.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ, τόνισε χαρακτηριστικά πως: «έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου ο Ολυμπιακός να αποκτήσει το ΣΕΦ». Μια είδηση που κάνει όλους τους φίλους των Ερυθρόλευκων απόλυτα χαρούμενους. Μάλιστα, μέσα στο καλοκαίρι το γήπεδο αναμένεται να υποστεί κάποιες αλλαγές και φυσικά σε βάθος χρόνου η όψη θα είναι πιο… μπασκετική, κάτι που θα βοηθά να δημιουργηθεί μια ακόμη πιο καυτή ατμόσφαιρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ