Τα «καυτά» θέματα του Ολυμπιακού και ο… Χάνγκα!

Τα «καυτά» θέματα του Ολυμπιακού και ο… Χάνγκα!

Απόλυτη προτεραιότητα στον Ολυμπιακό έχουν οι περιπτώσεις που «καίνε» και θα καθορίσουν τις μετέπειτα κινήσεις των νταμπλούχων Ελλάδας.

Η φετινή αγωνιστική σεζόν έφτασε στο τέλος της, ο Ολυμπιακός πανηγύρισε την κατάκτηση του double στην Ελλάδα και έτσι όπως έσβησαν τα φώτα της φιέστας το βράδυ του Σαββάτου στο ΣΕΦ, μπήκε το θαυμαστικό σε μια τρομερή χρονιά για τους Πειραιώτες.

Ένας οργανισμός όμως σαν τον Ολυμπιακό δεν σταματάει ποτέ τη λειτουργία του και ήδη έχουν ξεκινήσει όλα όσα πρέπει να γίνουν ενόψει της νέας σεζόν. Το ραντεβού του Γιώργου Μπαρτζώκα με τους προέδρους, αδερφούς Αγγελόπουλος, την περασμένη Δευτέρα δηλώνει ακριβώς αυτό. Σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις στα «καυτά» θέματα που απασχολούν τους νταμπλούχους και ο σχεδιασμός θα πάρει τον δρόμο του.

Διαβάστε επίσης: «Ολυμπιακός και Μπέτις δίνουν μάχη για τον Ντάρντερ της Εσπανιόλ»

Οι υποθέσεις είναι γνωστές. Απόλυτη προτεραιότητα έχουν τα συμβόλαια των Ελλήνων παικτών που λήγουν. Κώστας Παπανικολάου και Κώστας Σλούκας ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία, ενώ φυσικά το μείζον ζήτημα είναι αυτό του Σάσα Βεζένκοφ, με την κάθε περίπτωση να είναι ξεχωριστή.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού είναι τρομερά δύσκολο να μην ανανεώσει. Θα γίνει ασφαλώς η απαραίτητη συνάντηση με τη διοίκηση και κατά πάσα πιθανότητα ο «Πάπ» θα συνεχίσει και του χρόνου στο σύλλογο. Τα πράγματα γύρω από τον Σλούκα είναι σαφώς πιο περίπλοκα. Εκεί καθοριστικό ρόλο θα έχουν όσα θα ειπωθούν στη συνάντηση του Θεσσαλονικιού γκαρντ με τους προέδρους της ομάδας, όπου και οι δύο πλευρές θα εκφράσουν τις επιθυμίες τους για τη συνέχεια.

Όσον αφορά τον Βεζένκοφ, όπως είναι γνωστό, ο Βούλγαρος περιμένει την πρόταση του Σακραμέντο για να ζυγίσει τις επιλογές του και να πάρει την τελική απόφαση. Είναι ξεκάθαρο ότι η παραμονή ή όχι του Σάσα στον Πειραιά θα επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό και την επόμενη μέρα του Ολυμπιακού, τις μεταγραφικές κινήσεις που θα γίνουν και τον τρόπο που θα αλλάξει το παιχνίδι της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Ενώ από τη συνάντηση του Έλληνα τεχνικού με τη διοίκηση δεν προέκυψε κάποιο όνομα παίκτη (συζητήθηκαν ορισμένα στο τραπέζι), το σημερινό ρεπορτάζ της Marca ήρθε να μπλέξει τον Ολυμπιακό με τον Άνταμ Χάνγκα της Ρεάλ Μαδρίτης. «Αν δεν συνεχίσει πάντως στη Ρεάλ, ενδιαφέρονται για αυτόν η Μπάγερν Μονάχου του Πάμπλο Λάσο και ο Ολυμπιακός», αναφέρει το ισπανικό Μέσο, βάζοντας και την Μπάγερν του πρώην προπονητή της «βασίλισσας» στην εξίσωση.

Ο Ολυμπιακός είναι δεδομένο ότι παρακολουθεί την αγορά και έχει παίκτες στα ραντάρ του μιας και θα προσπαθήσει και φέτος να ενισχυθεί όσο γίνεται, ωστόσο όπως προαναφέρθηκε προτεραιότητα είναι να ξεκαθαρίσουν τα τρία ζητήματα των Σλούκα, Παπανικολάου και Βεζένκοφ, που θα καθορίσουν και τις ενδεχόμενες προσθήκες στο ρόστερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ