Γιαννόπουλος : «Να αντεπεξέλθουμε στη σκληρή άμυνα του Άρη»

Γιαννόπουλος : «Να αντεπεξέλθουμε στη σκληρή άμυνα του Άρη»

Ο Χάρης Γιαννόπουλος εμφανίστηκε αισιόδοξος για το παιχνίδι του Ρεθύμνου με τον Άρη και τόνισε ότι οι παίκτες των Κρητικών πρέπει να βρουν τρόπο να ανταπεξέλθουν στην πίεση των «κίτρινων».

Με στόχο τη νίκη θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη το Ρέθυμνο για την αναμέτρηση απέναντι στον Άρη, στο «Νick Galis Hall», όπως δήλωσε ο Χάρης Γιαννόπουλος, ο οποίος τόνισε ότι οι Κρητικοί πρέπει να ανταπεξέλθουν στη σκληρή άμυνα των «κίτρινων».

«Η αλήθεια είναι ότι έχουμε χάσει πολλά παιχνίδια στον πόντο εκτός έδρας, οπότε για μας θα είναι πολύ σημαντικά τα τελευταία λεπτά του ματς εφόσον είμαστε κοντά στο σκορ. Από ‘κει και πέρα ο Άρης γνωρίζουμε ότι παίζει πολύ σκληρά στην άμυνα και εμείς πρέπει να ανταπεξέλθουμε σε αυτό και να είμαστε δυνατοί πρώτα πνευματικά και μετά σωματικά για να μπορέσουμε να πάρουμε το «διπλό». Δεν υπάρχει παιχνίδι που να μην πιστεύω ότι μπορούμε να κερδίσουμε. Δεν πηγαίνω ποτέ με τη λογική ότι μπορεί να χάσουμε. Οι νέες προσθήκες θεωρώ πως θα μας βοηθήσουν αρκετά. Εκτός των άλλων είναι και καλοί αμυντικοί, κάτι που έλειπε από την ομάδα μας. Τώρα αυτό που μένει είναι το αν θα μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στην πίεση», δήλωσε ο Χάρης Γιαννόπουλος στην ιστοσελίδα του Ρεθύμνου.

Από την πλευρά του, ο βοηθός προπονητής των Κρητικών, Δημήτρης Μητρόπουλος, είπε: «Με την ιστορία που κουβαλάει ο Άρης και έχοντας τον κόσμο δίπλα του το παιχνίδι θα είναι σίγουρα δύσκολο για εμάς. Ο Άρης είναι μία ομάδα που παίζει σκληρά στο αμυντικό κομμάτι. Αν τα παιδιά είναι έτοιμα σωματικά και ψυχικά θα έχουμε πολλές ελπίδες για τη νίκη, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει μία ομάδα όταν αγωνίζεται στο Αλεξάνδρειο. Αυτό που θα πρέπει να προσέξουμε είναι η συγκέντρωση στα τελευταία λεπτά γιατί οι λεπτομέρειες είναι πάντα σημαντικές σε τέτοιου είδους παιχνίδια. Άλλωστε από αυτές τις λεπτομέρειες έχουμε χάσει πολλές ευκαιρίες φέτος να φύγουμε νικητές σε εκτός έδρας ματς. Είναι κομβικό αυτό το παιχνίδι γιατί αν το κερδίσουμε κατά 90% θα πάρουμε την πρόκριση για τα πλέι οφ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ