Καλαμπάκος: «Θα γυρνάγαμε σαν… πανηγύρι στην Αμαλιάδα»

Καλαμπάκος: «Θα γυρνάγαμε σαν… πανηγύρι στην Αμαλιάδα»

Ο προπονητής του Κόροιβου μίλησε για την ήττα από την Κύμη και στάθηκε στις βολές που έχασε ο Λάνγκφορντ 1" πριν το τέλος, οι οποίες θα έστελναν το ματς στην παράταση.

Ο Κόροιβος δεν κατάφερε να κάνει την ανατροπή και το μεγάλο βήμα για τη σωτηρία του με τον Ντίνο Καλαμπάκο να αναφέρεται μετά το τέλος του αγώνα με την Κύμη στις δυο χαμένες βολές του Λάνγκφορντ.

Μετά την αναμέτρηση με την ομάδα της Εύβοιας ο Καλαμπάκος ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου: «Πολλά συγχαρητήρια στον κόουτς Καστρίτη για την μεγάλη χρονιά που έκανε, ειδικά στα τελευταία 3/4 του πρωταθλήματος. Πραγματικά νομίζω ότι είναι άξιος συγχαρητηρίων και αυτός και η ομάδα του και όλοι οι εμπλεκόμενοι σε αυτήν την ιστορία.

Όσον αφορά το παιχνίδι, μας έχει μείνει μια πίκρα γιατί ήταν ένας τρόπος να «καθαρίσουμε» από σήμερα και να μην πάμε πάλι στην τελευταία αγωνιστική, γιατί τα μαθηματικά είναι πάντα μαθηματικά και ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. Οπότε νομίζω ότι χάσαμε μια χρυσή ευκαιρία σήμερα να κερδίσουμε το παιχνίδι» και συνέχισε αναλύοντας τον αγώνα:

«Στο πρώτο ημίχρονο ήταν καταπληκτική η Κύμη και μας έβαλε δύσκολα Ενώ είχαμε πει να σταματήσουμε το transition, που είναι ένα μεγάλο της όπλο και της δίνει ψυχολογία και ρυθμό, δεν τα καταφέραμε.

Στο 2ο ημίχρονο ήμασταν πιο οργανωμένοι. Μια ομάδα που κινδυνεύει και η «θηλιά αρχίζει και σφίγγει», αρχίζει να αντιδρά και να κάνει πρωτόγνωρα πράγματα, όπως ήταν για εμάς η άμυνα που παίξαμε με τόσο πάθος, δεν μας είχαν συνηθίσει έτσι οι παίκτες μας όλη την χρονιά.

Το παιχνίδι πήγε έτσι όπως πήγε, στα τελευταία 3 λεπτά είχαμε 1 στις 6 βολές, να το θεωρήσουμε αυτό ατυχία, να το θεωρήσουμε βλακεία , να το θεωρήσουμε ανησυχία δεν ξέρω. Το παιχνίδι πήγε στον πόντο και στο σουτ, γιατί έβαλε και ένα μεγάλο τρίποντο ο ΜακΦάντεν και έγειρε τελικά η πλάστιγγα προς την Κύμη.

Αν μας έλεγαν ότι θα ερχόμασταν εδώ και θα παίζαμε και θα χάναμε έτσι, μπορεί και να ήταν κανείς ευχαριστημένος, αλλά έτσι όπως ήμασταν πιεσμένοι εμείς έπρεπε αυτό το παιχνίδι να το παίρναμε για να γυρνάγαμε σαν πανηγύρι στην Αμαλιάδα. Δυστυχώς η επιστροφή θα είναι ξανά πολύ δύσκολη».

Για την τελευταία και κρίσιμη «μάχη» του Κοροίβου απέναντι στα Τρίκαλα, ο Έλληνας τεχνικός είπε: «Σε τρεις μέρες παίζουμε ξανά ένα παιχνίδι, πρέπει να το κερδίσουμε και να δούμε τι θα γίνει και με τα άλλα ματς, για να πούμε ότι σωθήκαμε και αυτήν την χρονιά. Ας κρατάμε όμως μικρό καλάθι και θα τα πούμε την Κυριακή τα υπόλοιπα. Ξανά συγχαρητήρια στην Κύμη και καλή συνέχεια στα play off».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ