Ποιά η στάση του Ολυμπιακού για Μίροτιτς και το «μπάσιμο» του Παναθηναϊκού

Ποιά η στάση του Ολυμπιακού για Μίροτιτς και το «μπάσιμο» του Παναθηναϊκού

Τι ισχύει για Ολυμπιακό και Μίροτιτς και πως θα κινηθούν οι «Ερυθρόλευκοι» μετά το φημολογούμενο «μπάσιμο» του Παναθηναϊκού για τον παίκτη;

Ο Ολυμπιακός έχει αφήσει πλέον πίσω του την υπόθεση του Κώστα Σλούκα και τον τρόπο με τον οποίο ο παίκτης συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό για τα επόμενα τρία χρόνια και προχωράει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό.

Πρώτος στόχος των Πειραιωτών εδώ και καιρό αποτελεί ο Νίκολα Μίροτιτς, με τον Μαυροβούνιο να είναι η νούμερο ένα επιλογή του Γιώργου Μπαρτζώκα για να αντικαταστήσει τον Σάσα Βεζένκοφ που αποχώρησε για το NBA. Με τον Μίροτιτς να βρίσκεται ακόμα σε διαπραγματεύσεις με την Μπαρτσελόνα για την αποδέσμευσή του από τους Μπλαουγκράνα, ο Ολυμπιακός είχε προχωρήσει αρκετά τις επαφές με την πλευρά του παίκτη.

Διαβάστε επίσης: Λίγο ο νέος προπονητής, λίγο οι… παλιοί (pics, vid)

Μάλιστα όπως ανέφερε το ρεπορτάζ ο ίδιος ο Μίροτιτς είχε προσεγγίσει τον Ολυμπιακό ενώ υπήρξε και επικοινωνία με τον Γιώργο Μπαρτζώκα όπου του αναλύθηκε το πλάνο του προπονητή για εκείνον και οι δύο πλευρές έμοιαζαν πολύ κοντά σε συμφωνία για συμβόλαιο 2 ετών που θα άγγιζε τα 3 εκατ. ευρώ ετησίως.

Ωστόσο νέα δεδομένα δημιουργούνται τις τελευταίες ώρες καθώς σύμφωνα με αρκετά δημοσιεύματα ο Παναθηναϊκός έχει προσεγγίσει κι εκείνος τον παίκτη, προσφέροντάς του μάλιστα περισσότερα χρήματα από τον Ολυμπιακό, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για συμβόλαιο 2 ετών με περισσότερα από 3 εκατ. ευρώ τον χρόνο. Από τον Ολυμπιακό όπως είναι λογικό δεν υπάρχει κάποια αντίδραση, ωστόσο είναι σχεδόν βέβαιο πως οι Πειραιώτες δεν θα καταφύγουν σε πλειστηριασμό με τον Παναθηναϊκό ή με οποιαδήποτε άλλη ομάδα, φτάνοντας να δίνουν πάνω από 3 εκατ. τον χρόνο ή ακόμα περισσότερα.

Μάλιστα το ενδιαφέρον για τον Μίροτιτς αυξάνεται και από άλλες ομάδες, καθώς δεν είναι λίγες οι πληροφορίες που αναφέρουν ότι ο παίκτης έχει πλέον στα χέρια του βελτιωμένες προτάσεις τόσο από τη Μονακό, η οποία βρίσκεται εδώ και καιρό στο παιχνίδι της απόκτησής του, όσο και από τον Ερυθρό Αστέρα, με το ταξίδι του Μαυροβούνιου στη Σερβία να φουντώνει ακόμα περισσότερο αυτές τις φήμες.

Ο Ολυμπιακός λειτουργεί με έναν συγκεκριμένο τρόπο κι αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει. Σαφώς οι «Ερυθρόλευκοι» έχουν χρήματα να διαθέσουν στην αγορά, μετά και την αποχώρηση του Βεζένκοφ, ωστόσο αυτό θα γίνει με έναν τρόπο έτσι ώστε να μην διαταραχθούν οι ισορροπίες της ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ