Παναθηναϊκός: Ο Παπαπέτρου που πλησιάζει, οι εξελίξεις με Παπαγιάννη και οι τρεις κινήσεις

Παναθηναϊκός: Ο Παπαπέτρου που πλησιάζει, οι εξελίξεις με Παπαγιάννη και οι τρεις κινήσεις

«Κλείνουν» οι υποθέσεις σιγά-σιγά στον Παναθηναϊκό, με τον Εργκίν Αταμάν να ξέρει ακριβώς πως θέλει να ολοκληρώσει το ρόστερ της ομάδας.

Ο Παναθηναϊκός έχει κινηθεί πολύ δυναμικά στο φετινό μεταγραφικό… παζάρι, αφού στόχος της ομάδας ήταν να αφήσει πίσω της τα τελευταία άσχημα χρόνια και να κάνει μια νέα αρχή, έχοντας τον Εργκίν Αταμάν στον πάγκο της για να ελέγχει τα πάντα.

Οι κινήσεις του «τριφυλλιού», μέχρι στιγμής, έχουν προκαλέσει αίσθηση, με κορυφαία φυσικά εκείνη του Κώστα Σλούκα, αλλά και αυτές των Ντίνου Μήτογλου, Ματίας Λεσόρ και Λούκα Βιλντόσα. Τελευταία χρονικά προσθήκη είναι ο Τζέριαν Γκραντ που έρχεται για να έχει συμπληρωματικό ρόλο.

Φυσικά στο ρόστερ υπάρχουν ακόμα ανοιχτά… μέτωπα και ο Τούρκος τεχνικός θέλει να κλείσει άμεσα τις υποθέσεις για να ξεκινήσει δουλειά, αφού σαφώς πρόκειται για ένα εντελώς νέο σύνολο που θα χρειαστεί χρόνο για να βγάλει στο γήπεδο τις πραγματικές του ικανότητες. Οι κινήσεις που θα γίνουν αναμένονται να είναι τρεις, αφού ο 57χρονος προπονητής φαίνεται πως έχει ζητήσει την απόκτηση δύο γκαρντ και ενός ψηλού.

Μια… ανάσα ο Παπαπέτρου και η περίπτωση Χεζόνια

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου είναι πολύ κοντά στην επιστροφή του στον Παναθηναϊκό. Ο Έλληνας φόργουορντ αναμένεται να αποχωρήσει από την Παρτίζαν και οι Πράσινοι θα ήθελαν γυρίσει στο ΟΑΚΑ. Οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία και αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις άμεσα στην υπόθεση.

Ο Παπαπέτρου προορίζεται να έχει περισσότερο συμπληρωματικό ρόλο, αφού πρώτος στόχος για τη θέση «3» είναι ο Μάριο Χεζόνια. Μια περίπτωση που είναι δεδομένα δύσκολη καθώς ο παίκτης έχει συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο όλα μπορούν να αλλάξουν.

Αγωνία για τον Παπαγιάννη

Μία από τις περιπτώσεις που παραμένουν ανοιχτές για τον Παναθηναϊκό είναι εκείνη του Γιώργου Παπαγιάννη. Ο Έλληνας σέντερ βρίσκεται ακόμα στις ΗΠΑ για να κάνει ατομικές προπονήσεις, έχοντας παράλληλα στο πίσω μέρος του μυαλού του το ΝΒΑ.

Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών για ανανέωση της συνεργασίας τους μπορεί να είχαν παγώσει, ωστόσο δεν αποκλείεται ίσως και μέσα στην εβδομάδα να υπάρξει οριστική εξέλιξη που είτε θα κρατά τον 26χρονο παίκτη στο ΟΑΚΑ, είτε εκείνος θα επιλέξει να αποχωρήσει για κάπου αλλού. Θυμίζουμε πως η Φενέρ του Δημήτρη Ιτούδη παρακολουθεί την υπόθεση, αν και η απόκτηση του Σερτάτς Σανλί ίσως περιπλέξει τα πράγματα.

Οι τρεις κινήσεις

Στην περίπτωση λοιπόν που ο Παπαγιάννης δεν συνεχίσει, τότε σίγουρα θα αποκτηθεί ένας ακόμη σέντερ. Παράλληλα ο Αταμάν έχει ζητήσει να προστεθούν στο ρόστερ όχι ένας, αλλά δύο γκαρντ. Ο βασικός στόχος είναι ένας παίκτης με μεγάλη ικανότητα στο μακρινό σουτ, που θα αποτελεί βασική επιλογή. Οι Πράσινοι έχουν το βλέμμα τους στο ΝΒΑ και παρακολουθούν την αγορά.

Η άλλη περίπτωση είναι ενός αθλητή που θα έχει περισσότερο συμπληρωματικό ρόλο και συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, κάνοντας όλες τις μικρές δουλειές μέσα στο παρκέ και κυρίως στον τομέα της άμυνας που είναι πολύ σημαντικός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ