Άρης : Δυο φωτογραφίες, μια ιστορία

Άρης : Δυο φωτογραφίες, μια ιστορία

Γιάννης Ιωαννίδης και Χάρης Παπαγεωργίου φωτογραφήθηκαν με την κούπα που σήκωσαν μαζί ακριβώς πριν από 39 χρόνια.

Το 1979 ο Άρης κατέκτησε το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας του. Προπονητής ήταν ο Γιάννης Ιωαννίδης, έχοντας μόλις λίγα χρόνια νωρίτερα ολοκληρώσει την καριέρα του ως παίκτης, και σούπερ σταρ της ομάδας ο Χάρης Παπαγεωργίου, ο σημερινός πρόεδρος της ΚΑΕ.

Οι δυο τους βρέθηκαν πρόσφατα στο μουσείο του Άρη και φωτογραφήθηκαν μαζί με το Κύπελλο του πρωταθλητή, που τους απονεμήθηκε εκείνη τη σεζόν. Έβγαλαν ακριβώς την ίδια φωτογραφία με εκείνη που είχε τραβηχτεί πριν από ακριβώς 39 χρόνια! Και η ΚΑΕ Άρης τη δημοσιοποίησε μέσα από το λογαριασμό της στο facebook…

Εμπιστεύομαι τον Γουλιέλμο

Εξάλλου, μετά από περίπου δύο χρόνια, ο Γιάννης Ιωαννίδης πέρασε και πάλι το κατώφλι του Αλεξάνδρειου για να παρακολουθήσει αγώνα του Άρη. Μιλώντας στο Yellow Radio 92,8 αναφέρθηκε στους λόγους της επιστροφής του και παράλληλα άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο συνεργασία τους με τον αυτοκράτορα.

«Έσπασαν τα δεσμά του Άρη, μετά από δυο χρόνια, γι αυτό κι επέστρεψα στο γήπεδο. Εμπιστεύομαι τον Γουλιέλμο, τον εμπιστευόμαστε γι αυτό βρέθηκα και στο γήπεδο. Πρέπει να έρθουν οι πράξεις και να υπάρχει ενότητα… Έχουμε να πούμε πολλά στο μέλλον».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ