Άρης : Μέσα ο Αθηναίου, υπολογίζεται κανονικά για Κολοσσό

Άρης : Μέσα ο Αθηναίου, υπολογίζεται κανονικά για Κολοσσό

Κανονικά προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα ο Γιάννης Αθηναίου στο Αλεξάνδρειο, έκανε ακολούθως θεραπεία και πλέον ο Αγγέλου τον υπολογίζει κανονικά για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Κολοσσό στη Ρόδο.

Με μια ευχάριστη είδηση πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του Άρη την Πέμπτη (10/5). Ο λόγος για τον Γιάννη Αθηναίου, ο οποίος γυμνάστηκε με την υπόλοιπη ομάδα, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του Βαγγέλη Αγγέλου για το ματς με τον Κολοσσό.

Θυμίζουμε πως ο 29χρονος γκαρντ είχε αισθανθεί ενοχλήσεις στη γάμπα κατά τη διάρκεια του αγώνα της Τετάρτης με το Ρέθυμνο. Πλέον ο Αγγέλου μπορεί να τον υπολογίζει για το ματς με τους νησιώτες, τους οποίους αν ο Αυτοκράτορας κερδίσει θα εξασφαλίσει την παρουσία του στα πλέι οφ της Α1.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ ανέφερε: «Η προετοιμασία του Άρη, ενόψει του εκτός έδρας παιχνιδιού (13/05, 17:00, ERTPLAY2) με τον Κολοσσό, στο πλαίσιο της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της STOIXIMAN.GR Basket League, ξεκίνησε σήμερα (10/05) το απόγευμα με μια προπόνηση αποκατάστασης. Σε αυτή πήρε μέρος και ο Γιάννης Αθηναίου, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη γάμπα του αριστερού ποδιού στη διάρκεια του χθεσινού (09/05) αγώνα με το Ρέθυμνο.  Ο έμπειρος παίκτης ακολούθησε και θεραπεία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ