Ξανθόπουλος : «Να μείνει για πολλά χρόνια στην ΑΕΚ ο Αγγελόπουλος»

Ξανθόπουλος : «Να μείνει για πολλά χρόνια στην ΑΕΚ ο Αγγελόπουλος»

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος μίλησε για τη φετινή χρονιά της ΑΕΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη κι ελπίζει όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης, Μάκης Αγγελόπουλος να μείνει για πολλά χρόνια στην ομάδα.

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος μίλησε στην εφημερίδα «Ωρα για Σπορ» για τη φετινή πορεία της ΑΕΚ έως τώρα και στάθηκε στον μεγαλομέτοχο της Ένωσης, Μάκη Αγγελόπουλο. Συγκεκριμένα, ο γκαρντ των κιτρινόμαυρων τόνισε πως ο πρόεδρος της ΑΕΚ πρέπει να μείνει στην ομάδα για πολλά χρόνια ακόμα, για να μπορέσει να σπάσει το δίπολο του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, ενώ ο Ξανθόπουλος θεωρεί πως ο Μάκης Αγγελόπουλος αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο για τις επιτυχίες της ΑΕΚ φέτος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Έχει ακόμα δρόμο, αλλά έχει μικρύνει η ψαλίδα. Να είναι καλά ο πρόεδρος, γιατί οι παίκτες φεύγουν και οι ομάδες μένουν. Μακάρι να μείνει για πολλά χρόνια ο πρόεδρος, γιατί είναι σημαντικό για τον οργανισμό της ΑΕΚ. Με αργά και σταθερά βήματα, μπορεί να μπει ανάμεσα στο δίπολο των αιωνίων», ανέφερε ο πολύπειρος γκαρντ.

«Όλοι οι παίκτες στην ομάδα φέτος, ακόμα και αυτοί που αγωνίστηκαν λιγότερο ή περισσότερο, νομίζω πως ανήκουμε σαν κομμάτι στην ιστορία της ΑΕΚ. Γενικότερα στον οργανισμό της ΑΕΚ, όχι μόνο ως παίκτες του τμήματος μπάσκετ της ομάδας, καθώς είναι μια τεράστια επιτυχία, γενικά γι αοτν αθλητισμό. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους» και συνέχισε λέγοντας:

«Είναι τεράστια επιτυχία. Ειδικά όταν συνδυάζεται με έναν ευρωπαϊκό τίτλο. Ασχέτως που μπορεί να μην παίζαμε με τις τοπ ευρωπαϊκές ομάδες, είναι μια ευρωπαϊκή διάκριση. Νομίζω ότι αν δεις πώς ξεκινήσαμε στη χρονιά, τι βλέψεις είχαμε και τι έχουμε καταφέρει, θεωρείται άκρως πετυχημένη χρονιά και πιστεύω πως είμαστε πολύ χαρούμενοι όλοι. Ακόμα και αυτοί που δεν είναι ΑΕΚτζήδες. Νομίζω ότι αυτό είναι καλό για το μπάσκετ και τον αθλητισμό γενικότερα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ