Καταγγελία του ΠΑΟ κατά Αγγελόπουλων και Ολυμπιακού!

Καταγγελία του ΠΑΟ κατά Αγγελόπουλων και Ολυμπιακού!

Ξεκίνησαν από... νωρίς τα πλέι οφ της Basket League, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να κάνει επίσημη καταγγελία κατά Ολυμπιακού και Αγγελόπουλων για «δυσφημιστική ανακοίνωση». Κλήθηκαν σε απολογία οι πρόεδροι των Πειραιωτών.

Τα πλέι οφ της Α1 μπάσκετ ξεκίνησαν πάρα πολύ νωρίς με τον Παναθηναϊκό να ξεκινά το χορό των καταγγελιών για ανακοίνωση του Ολυμπιακού μετά τον τελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ και την οποία είχε εκδώσει στις 13 Φεβρουαρίου!

Ετσι λοιπόν σε απολογία από τον Αθλητικό Δικαστή κλήθηκαν οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος ύστερα από καταγγελία των «πρασίνων» για ανακοίνωση που είχε εκδώσει η ΚΑΕ Ολυμπιακός στην εναντίον της ΕΟΚ και της ΚΕΔ στις 13 Φεβρουαρίου για τους διαιτητές του τελικού Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Σε εκείνη την ανακοίνωση, οι «ερυθρόλευκοι» αναφέρονταν στο γεγονός πως οι τέσσερις διεθνείς διαιτητές (Γκόντας, Φούφης, Κορομηλάς, Παπαπέτρου) έμεναν εκτός ορισμών και τόνιζαν πως «η ΕΟΚ εξακολουθεί να είναι η μοναδική ευρωπαϊκή ομοσπονδία που εμμένει στον παράνομο αποκλεισμό των διεθνών διαιτητών της Ευρωλίγκας».

Στην καταγγελία της, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός κάνει λόγο για δυσφημιστική ανακοίνωση που θα πρέπει να επιφέρει την τιμωρία των αδερφών Αγγελόπουλων. Παράλληλα, επισημαίνεται πως η συγκεκριμένη ανακοίνωση υποκινεί σε πράξεις βίας καθώς επιτίθεται σε ΕΟΚ και ΚΕΔ.

Η πλευρά των «πρασίνων» εκτιμά πως Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος θα πρέπει να τιμωρηθούν με ποινή απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για ένα χρόνο, αλλά και χρηματικό πρόστιμο.

Ο Αθλητικός Δικαστής κάλεσε σε απολογία τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός με υπόμνημα που θα κατατεθεί στις 18 Μαΐου 2018.

Για την ιστορία, η επίμαχη ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός ανέφερε τα εξής: «Η ΕΟΚ εξακολουθεί να είναι η μοναδική ευρωπαϊκή ομοσπονδία καλαθοσφαίρισης που εμμένει στον παράνομο αποκλεισμό των διεθνών διαιτητών της Euroleague από τις εγχώριες διοργανώσεις, κατά παράβαση, μάλιστα, της τελεσίδικης απόφασης του Ανώτατου Συμβουλίου Επίλυσης Αθλητικών Διαφορών (ΑΣΕΑΔ), με την οποία αναγνωρίστηκε ως μη νόμιμος ο αποκλεισμός των κ.κ. Γκόντα, Παπαπέτρου, Φούφη και Κορομηλά από τους αγώνες του Πρωταθλήματος Α1».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ