Σάκοτα : «Η αποβολή του Γκριν μας κόστισε»

Σάκοτα : «Η αποβολή του Γκριν μας κόστισε»

Ο προπονητής της ΑΕΚ παραδέχθηκε ότι οι παίκτες του δεν ήταν έτοιμοι πνευματικά μετά το φάιναλ φορ, αλλά είχε και παράπονα από τη διαιτησία

Ο Ντράγκαν Σάκοτα στάθηκε στην αποβολή του Γκριν από τους διαιτητές, αλλά και στην πνευματική ανετοιμότητα των παικτών του.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο τεχνικός της Ένωσης:

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Έπαιξαν δύο ομάδες που έχουν διαφορά στο ταλέντο και βρίσκονται σε διαφορετικούς ρυθμούς. Πιο φρέσκος με όρεξη ο Παναθηναϊκός κι εμείς με την καμπύλη της ενέργειας να έχει φτάσει στο πάτωμα.

Θέλουμε κάποιες μέρες και κάποιες προπονήσεις να συνέλθουμε. Πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να κάνουμε καλή προπόνηση. Η διαιτησία επηρέασε με την αποβολή του Γκριν που μας χάλασε τα σχέδια και δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα. Σεβασμός δεν υπάρχει από τους διαιτητές. Ο Παναθηναϊκός ήταν καλός και φρέσκος και είναι πρώτο φαβορί για το πρωτάθλημα».

Για το αν άδειασε η ΑΕΚ: «Δεν το θεωρώ, έτσι είναι. Σε οποιαδήποτε μετά βγαίνει εκτός για επτά ημέρες. Συνήθως ξεκινούν τα πλέι οφ με τις ομάδες που βρίσκονται πιο χαμηλά. Έχεις αρκετό χρόνο να συνέλθεις. Θυμόμαστε το 2002 που ο Παναθηναϊκός μετά την Μπολόνια έχασε από τον Ολυμπιακό. Από τότε άλλαξαν κι έδωσαν επτά ημέρες.

Για εμάς κι ένας να φύγει από το παιχνίδι τι να παίξουμε. Δεν μιλάω για φιλοδοξίες νίκης, αλλά για ένα κανονικό παιχνίδι να το τελειώσουμε χωρίς τραυματισμούς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ