Γκριν : «Η πράσινη ομάδα δεν χρειάζεται βοήθεια»

Γκριν : «Η πράσινη ομάδα δεν χρειάζεται βοήθεια»

Σπόντα από τον Μάικ Γκριν για τη διαιτησία του αγώνα της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό, ενώ ο Κέβιν Πάντερ μίλησε για τον στόχο της ομάδας στα πλέι οφ,

Ο Μάικ Γκριν στο 22′ της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό αποβλήθηκε και μέσω twitter έκανε τα παράπονά του τονίζοντας πως οι «πράσινοι» δεν χρειάζονται βοήθεια. Ο Αμερικανός γκαρντ της Ένωσης… τιτίβισε πως «η πράσινη ομάδα δεν χρειάζεται βοήθεια», θέλοντας με αυτόν τρόπο να διαμαρτυρηθεί για την αποβολή του από τον διαιτητή Πηλοΐδη.

Μετά την ήττα της ΑΕΚ από τον Παναθηναϊκό, ο Κέβιν Πάντερ τόνισε πως η ομάδα του δεν θα μπει στα πλέι οφ για να… αρκεστεί στην 3η ή την 4η θέση.

Μιλώντας στην κάμερα της COSMOTE TV, ο Αμερικανός γκαρντ δήλωσε αρχικά: «Πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε, να προετοιμαστούμε για τα πλέι οφ. Μόνο έτσι, θα έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα στο τέλος. Δεν χρειαζόμαστε έξτρα κίνητρο για τα πλέι οφ. Τα πλέι οφ μας κινητοποιούν από μόνα τους».

Για το ποιος θα είναι ο στόχος της «Ένωσης» στα πλέι οφ, ο Πάντερ τόνισε: «Έχουμε ήδη δύο τίτλους φέτος. Έχουμε αποδείξει δηλαδή ότι είμαστε ικανοί να φτάσουμε σε τρόπαια κι αυτό θα κάνουμε. Όταν μπαίνεις στα πλέι οφ, έχεις πάντα στόχο να νικάς όλα τα ματς. Δεν μπορείς να ισχυρίζεσαι ότι σου αρκεί η 3η ή 4η θέση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ