Θ. Γιαννακόπουλος: «Δεν μπορώ να φανταστώ τον Παναθηναϊκό εκτός Ευρωλίγκας»

Θ. Γιαννακόπουλος: «Δεν μπορώ να φανταστώ τον Παναθηναϊκό εκτός Ευρωλίγκας»

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός είναι το φάρμακο της οικογένειάς του, χαρακτήρισε τον Δημήτρη πιο παθιασμένο και τόνισε πως δεν θέλει να δει το τριφύλλι σε υποδεέστερη κατηγορία.

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος σε δηλώσεις του μετά την εμφατική νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ, ξεκαθάρισε πως… όπου υπάρχει Παναθηναϊκός, υπάρχει και το όνομα της οικογένειάς του αφού για εκείνους το τριφύλλι είναι «φάρμακο»! Χαρακτήρισε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο τον πιο παθιασμένο από όλους, ενώ εξήγησε πως δεν μπορεί να φανταστεί την ομάδα του να παίζει με την Μούρθια σε διοργάνωση «υποδεέστερη»

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο ιστορικός παράγοντας των Πρασίνων στην COSMOTE TV:

«Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένος, γιατί έχασαν τον αδερφό μου που ήταν και καλό σύντροφος. Ξεκινήσαμε από το μηδέν και οι δύο και φτάσαμε όσο γίνεται ψηλότερα. Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να μην είναι παρών σε κάθε παιχνίδι του Παναθηναϊκού. Είναι το φάρμακό μας».

Σχετικά με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, τόνισε πως τον θεωρεί τον πιο… παθιασμένο της οικογένειας που είναι ταυτισμένη με το τριφύλλι: «Δεν έχω καμία διαφορά με τον Δημήτρη, ίσα-ίσα τον βοηθάω με την μεγάλη πείρα που έχω. Ο Δημήτρης αποδεικνύει πως είναι πιο παθιασμένος και από εμένα και από τον πατέρα του, τον Παύλο. Αυτό που ξέρω είναι ότι όπου υπάρχει ο Παναθηναϊκός, υπάρχει και το όνομα Γιαννακόπουλος».

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στην κόντρα της ομάδας με την Euroleague εκφράζοντας την δική του επιθυμία: «Δεν μπορώ να φανταστώ τον Παναθηναϊκό να παίζει σε μία υποδεέστερη διοργάνωση, αλλά κι αυτοί (σ.σ. Euroleague) κάνουν αξεπέραστο κυνηγητό στον Παναθηναϊκό. Θέλω να πιστεύω ότι θα σκεφτούν και θα πράξουν αναλόγως. Ο Παναθηναϊκός είναι για τα μεγάλα πράγματα και δεν μπορώ να τον φανταστώ να παίζει με την Μούρθια. Θέλω και να δικαιωθεί, αλλά και να παίζει στην κορυφαία κατηγορία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ