Πασκουάλ : «Παίξαμε σαν τα πλέι οφ»

Πασκουάλ : «Παίξαμε σαν τα πλέι οφ»

Ο Τσάβι Πασκουάλ εμφανίστηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Παναθηναϊκού κόντρα στην ΑΕΚ και τόνισε ότι οι «πράσινοι» θα σκεφτούν αν θα προχωρήσουν σε αλλαγή ξένου μετά το παιχνίδι με το Λαύριο.

Ο Τσάβι Πασκουάλ ήταν ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του και από τη νοοτροπία των παικτών του. Η αγωνιστική εικόνα της ομάδας του ήταν πολύ καλή με τους περισσότερους παίκτες να είναι σε φόρμα και να δείχνουν πως είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα.

Είναι άλλωστε ο μοναδικός τίτλος που έχει απομείνει για τον Παναθηναϊκό για να μην αποτελέσει πλήρως αποτυχημένη η φετινή προσπάθεια.

Σε κάθε περίπτωση ο Καταλανός τεχνικός έδειξε πως είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών του στο σημερινό παιχνίδι.

«Πρώτα θέλω να συγχαρώ την ΑΕΚ για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τροπαίου», ήταν η αρχική τοποθέτηση του 45χρονου τεχνικού, ο οποίος πρόσθεσε: «Εμείς προσεγγίσαμε το παιχνίδι σαν να είχαμε ήδη μπει στα πλέι οφ, με αυτή τη νοοτροπία. Έχουμε δύο παιχνίδια σε 48 ώρες και θέλουμε να τα αντιμετωπίσουμε με αυτή την οπτική.

Μπήκαμε με τη σωστή νοοτροπία, είχαμε ομαδικό πνεύμα και καλό ρυθμό στην επίθεση. Στην άμυνα ελέγξαμε τα πράγματα λίγο πολύ όπως τα θέλαμε, με εξαίρεση το τελευταίο δεκάλεπτο που ήμασταν λίγο χειρότεροι.

Στο transition ήμασταν αρκετά δυναμικοί, ως προϊόν της άμυνάς μας, καταφέραμε συχνά να βρεθούμε με πλεονέκτημα. Είμαστε ικανοποιημένοι για τη νίκη, περιμένουμε το επόμενο παιχνίδι».

Οσο για το ενδεχόμενο να υπάρξει νέα αλλαγή στο ρόστερ του Παναθηναϊκού ο Πασκουάλ απάντησε:
«Εχουμε περιθώριο μέχρι τη Δευτέρα, θα περιμένουμε να περάσει κι ο αγώνας με το Λαύριο για να δούμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ